Teaserul Scirocco R, un fals ordinar!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.07.2008
Asa-zisul teaser care prefigura versiunea sportiva R a lui Scirocco s-a dovedit a fi o simpla facatura lansata pe internet.

Colegii finlandezi de la WorldCarFans au reusit sa dezvaluie primii secretul anuntatei versiuni de performanta R a lui Scirocco. Iar marele secret s-a dovedit a fi o simpla bomba fasaita: fotografia asa-zis oficiala care tinea locul teaser-ului Scirocco R este o simpla facatura, dezvaluita printr-o simpla procesare a fotografiei. Sub misterul teaser-ului statea o fotografie de presa a lui Scirocco GT24 de pe care autorul (inca) necunoscut al pacalelii a sters adresa de web www.scirocco.de.

Fanii VW si cei care asteptau o varianta radical sportiva a lui Scirocco au un motiv de tristete: cel putin deocamdata, Scirocco R nu va exista. Nu stim insa daca intamplarea si efectul acestui teaser nu i-a pus serios pe ganduri pe cei de la Volkswagen. Ramane de vazut.

via | Worldcarfans 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru