TechArt "împinge" Porsche Panamera Turbo până la 315 km/h

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.07.2010
Versiunea Turbo a actualului Porsche Panamera a primit de la TechArt un aport de 80 de cai putere, pentru a putea atinge o viteză maximă de 315 km/h.

Esential

580 de cai putere dezvoltă Panamera după tratamentul tunerilor TechArt.
315 km/h este viteza până la care poate ajunge Panamera Turbo cu pachetul TechArt.

Porsche Panamera rămâne în topul preferinţelor caselor de tuning din Germania, deşi a trecut ceva timp de la lansarea sa pe piaţă. De această dată este vorba despre specialiştii de la TechArt, care au pregătit un nou pachet de performanţă pentru versiunea Turbo a modelului, botezat TA 070/1.

Kitul nemţilor creşte puterea totală a sedanului coupe cu 80 de cai putere, urcând totalul resurselor la 580 de cai. Clienţii TechArt se vor putea folosi de aportul de putere prin simpla apăsare a unui buton, poziţionat pe consola centrală. Panamera se bucură şi de o creştere a cuplului motor până la 830 de Nm, disponibil pe o plajă de turaţii destul de mică, între 3200 şi 3600 de rotaţii.

Mulţumită modificărilor aduse motorului, Panamera poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 3.8 secunde, sprintul de la 0 la 200 de km/h realizându-se şi el în doar 12.5 secunde. Pentru a satisface chiar şi cei mai pretenţioşi clienţi, TechArt i-a permis coupe-ului cu patru uşi să atingă o viteză maximă de 315 km/h.

Pachetul germanilor va fi disponibil începând cu luna august, împreună cu o garanţie de doi ani.

Preţul pentru cei 80 de cai putere în plus nu a fost anunţat.

via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru