The Stig - jucat de opt actori?

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.01.2009
Oficialii BBC au declarat ca The Stig este un personaj jucat de mai multi cascadori, nu de unul singur, cum se credea pana acum.

In incercarea de a ascunde identitatea pilotului misterios de la Top Gear, oficialii BBC au declarat ca in spatele personajului The Stig sta de fapt, o armata de cascadori. Potrivit realizatorilor emisiunii Top Gear, The Stig este nimeni altul decat pilotul finladez Heikki Kovalainen, iar acestuia ii sunt alaturi inca sapte fosti piloti si cascadori.

Dintre cei sapte cascadori posibili putem enumera pe Russ Swift, Terry Grant, Julian Bailey, Chris Goodwin si Dan Lang. Exista posibilitatea ca oficialii BBC sa incerce sa induca in eroare publicul, mai ales dupa ce Ben Collins ar fi fost deconspirat ca fiind The Stig.

In timp ce oficialii BBC fac o declaratie privind identitatea lui Stig, Jeremy Clarkson declara ceva complet diferit, pentru a asigura misterul emisiunii Top Gear. Numele "The Stig" a fost introdus in emisiunea britanica de catre Jeremy Clarkson, deoarece aceasta era denumirea pe care o primeau bobocii din scoala in care a invatat acesta.

Via | Jalopnik

Comentarii (15)

  • bogdan
    titlu
    nu stiu care-i faza cu titlul asta - cineva n-a terminat facultatea de jurnalism sau nici n-a inceput-o?!

    Mister total
    0 0
  • Paperman
    Dar tu,Bogdane ?
    Bogdane,se vede k esti complet pe dinafara si Nu urmaresti emisiunea de umor motorizat "TOP GEAR"...pt k altfel ai sti care este povestea cu STIG !!!
    0 0
  • sfera96
    atentie paperman
    THE stig , THE
    0 0
  • andrei
    bullshit
    The Stig !! THE..wtf...e un atarnat in jurul caruia se invart astia de la automarket o data la 5 stiri si vezi doamne senzatie. Va zic eu cine e THE stig...e Michael Jackson dublat pe ici pe colo de adrian copilu retard :)
    1 0
  • sunshine64sm
    Papagali cu ochelari...
    ...sau hai sa pasram secretul, ca nici nu avem ce ascunde de fapt.
    0 0
  • The Stig jucat de mai multi cascadori?
    Nu inteleg? Pana la urrma cine joaca rolul lui The Stig? BEN COLLINS sau HEIKKI KOVALAINEN? Si cand vom afla adevaratul The STIG? In care din emisiunile TOP GEAR?
    Astept comentariile voastre.
    0 0
  • The Stig - jucat de opt actori?"
    The Stig ....eu urmaresc emisiunile,am tot sezonul trecut download-at e faina,si eu ma intreb cine e?.Pana aqm ma gandeam ca Alonso...,sau evident un pilot britanic...sau chiar o femeie dc nu:).. mie..chiar imi place personajul....apropo am si prima din sezonul 09'....
    0 0
  • ha ha ha
    Nu incearca nimeni sa induca in eroare pe nimeni. Stig chiar e "mai multi oameni" pentru ca s-a vazut de exemplu in saritura cu snowmobilul.

    The Stig nu trebuie sa fie o persoana anume, pentru ca ideea de STIG la Top Gear inseamna posibilitatea de a emite un verdict neinfluentabil. Nimeni nu il cunoaste pe Stig, si nici el nu cunoaste pe nimeni pentru a nu influenta rezultatele pe pista.

    Stau si ma gandesc, ce castigam daca se stie cine e? Oricum il schimba si nu vom mai sti.
    0 0
  • CRISTI13
    Ce conteaza cine este,conteaza mai mult emisiunea si masinile care sint prezentate,nu??
    0 0
  • Andrei
    Uau!!! stire bomba
    O gramada de treaba ce au redactorii de la Automarket...!!! uuu cine e the Stig! Din 5 in 5 stiri mai apare un articol despre Stig. e simplu: daca nu aveti stiri interesante sau noutati mai bagati cate o gogosica dinasta asa, doar de dragu de a mai aparea ceva de la automarket. serios acum misterul care se invarte in jurul lui Stig creste frumusetea emisiunii.
    P.S. The Stig este nimeni altul decat Chuck Norris
    0 0
  • @andrei
    Andrei,







    ne plictisesti.
    0 0
  • clar
    nush ce e asa de important sa ii stii identitatea, mai ales k s-a mai zis k is mai multi si e si clar pana la urma. Heikki Kovalainen cand mai are timp si de asta? si in plus asa e mai interesant ,desi is mai multi sa se creada k e doar unu, un personaj pana la urma. Mie personal nu mi se pare asa de importanta identiatea lui ;)
    0 0
  • ally_great
    The Stig
    The Real Stig e Ali Baba! nu are cum sa fie Kovalainen pt ca era la mine cand se filma :D hai ca e funny!! Ce conteaza cine e The Stig?
    0 0
  • PorscheFAN
    The STIG
    BBC vrea sa induca in erroare publicul ;) ... din mai multe surse cred ca the stig poate fi tim schrick ...am vazut poze cu tim in costumul lui stig dar fara casca pe terenul de testare de la top gear ;)
    0 0
  • PorscheFAN
    The STIG
    http://static.finalgear.com/site/news/timschrickstig.jpg
    sau poate nu e tim schrick...asa cum am zis...bbc-ul vrea sa duca publicul in erroare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru