Th!nk a primit certificatul de omologare si poate fi vandut in Uniunea Europeana

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.05.2009
Vehiculul electric Th!nk City a fost omologat pentru circulatia pe drumurile publice din Olanda si poate fi vandut in toate statele membre UE.

Esential

13 ore sunt necesare pentru incarcarea completa a acumulatorilor lui Th!nk City.
180 de kilometri pot fi parcursi cu o singura incarcare de catre modelul electric Th!nk City.

TH!NK a devenit primul vehicul electric omologat pentru circulatia pe drumurile publice din Europa. Acest model a primit omologarea de la organismul olandez RDW, echivalentul din Olanda al RAR-ului. Ministrul Transporturilor din Olanda a fost prezent la inmanarea certificatului de omologare al acestui vehicul. In Olanda, Th!nk City va avea un pret de 40.000 euro.

Modelul electric City poate sa atinga o viteza maxima de 100 km/h si are o autonomie de 180 kilometri odata ce bateriile s-au incarcat la maximum. Incarcarea completa a bateriilor poate sa dureze pana la 13 ore, in functie de sursa de curent. Prin obtinerea acestui certificat, Th!nk City poate fi vandut in toate tarile din Uniunea Europeana deoarece respecta normele europene privind capacitatea de franare, rezistenta la accident, amplasarea si performantele sistemelor de iluminare, caracteristicile oglinzilor si emisiile de noxe.

Via | Think

Comentarii (4)

  • pret
    Sigur e 40.000?? chiar nu vad cine ar da banii astia pe o masinuta de oras. E un pret de-a dreptul aberant.
    3 0
  • e bn
    e foarte bn k se vinde in toata Europa..ar trebui sa se extinda si pe alte continente..dar cu pretul asta nu vad o afacere mare..oricum e bn
    1 0
  • http://www.autobloggreen.com/2008/03/25/officially-official-th-nk-city-electric-car-on-sale-in-the-uk-t/
    1 0
  • este trist!
    Nu este ecologic sa lucrezi de patru ori mai mult pentru un automobil care arata nasol.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru