Topul celor mai furate masini din SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.12.2008
In fiecare an in SUA se intocmeste un top al celor mai furate masini. Pe primul loc se situeaza in acest an Cadillac Escalade ESV.

La sfarsitul fiecarui an, in Statele Unite ale Americii, se intocmeste un top al celor mai furate masini in decursul ultimelor 12 luni. Studiul, intocmit de Insurance Institute for Highway Safety, a evidentiat faptul ca hotii prefera in general SUV-urile, desi pretul combustibilului se mentine unul ridicat.

Hotii aleg de cele mai multe ori vehicule care nu ies in evidenta si se regasesc usor in traficul cotidian. Masinile care se vand bine pe pietele din Europa sau sunt cautate pentru piese sunt de asemenea foarte cautate. Studiul americanilor a inregistrat doar furturile automobilelor fabricate intre 2005 si 2007.

Pe primul loc in topul celor mai furate vehicule se afla Cadillac Escalade ESV, urmat de Ford F-250 Super Crew si de versiunea 2007 a modelului Escalade. Dodge completeaza topul cu trei modele in timp ce Hummer se alatura si el listei cu H2 si H2 SUT. Topul este incheiat de Honda S2000.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • asa da
    pai primele din top sunt masini, nu glume ca ultima...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru