Toyota a dezvoltat un nou simulator auto

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.11.2007
Scopul noii tehnologii Toyota este de a testa soferii in vederea reducerii accidentelor auto.

Esential

7.1 este diametrul simulatorului dezvoltat de Toyota

Toyota a anuntat astazi ca a dezvoltat un nou simulator care va fi folosit sa analizeze caracteristicile medii ale soferilor in vederea implementarii unor noi tehnologii de siguranta.

Scopul celor de la Toyota este ca acest nou simulator auto sa ajute la reducerea numarului de accidente, odata ce datele lui vor putea fi implementate pe viitoarele modele.

Simulatorul consta intr-un dom cu un diametru de 7,1 metri, care foloseste caracteristicile unui model Lexus IS, si este dotat cu un ecran concav de 360 de grade, care ofera imagini in orice directie se deplaseaza soferul.

De asemenea, similatorul este dotat cu efecte sonare, ceea ce confera o reala senzatie de condus. Toyota a anuntat ca simulatorul va fi folosit pentru a testa reactiile soferului in toate situatile de trafic si in conditii climaterice diferite sau in conditii de oboseala extrema.

Taguri: Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru