Toyota a reparat 66% din masinile rechemate in service in Europa

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 30.04.2010
Toyota a anuntat ca se apropie de targetul stabilit in Europa, acela de a repara 90% dintre masinile afectate de recall-ul pentru pedala de acceleratie pana in luna iulie.

Esential

66% dintre masinile rechemate in service in Europa au fost deja reparate de Toyota.

Toyota a anuntat ca a reusit sa repare 66% din masinile rechemate in service in Europa pentru deja celebra problema a pedalei de acceleratie care ar fi putut ramane blocata independent de vointa soferului pe pozitia apasat. Din cele 1.7 milioane de exemplare Auris, Avensis, Aygo, Yaris si Prius rechemate in service in Europa, reprezentantele constructorului japonez au "rezolvat" deja peste un milion, ritmul de reparatie a masinilor afectate fiind de 3-4 ori mai rapid decat in cazul recall-urilor anterioare ale producatorului nipon.

"Nu ne asteptam sa reparam 100% din masinile afectate, deoarece unii clienti vor decide sa nu isi aduca masina in service. Este un fapt comun regasit in toate campaniile de recall. In Marea Britanie, de exemplu, procentul de masini reparate se va apropia de 95% din totalul masinilor afectate, chiar daca am trimis scrisori fiecarui client in parte", a declarat un purtator de cuvant Toyota, citat de Automotive News. targetul Toyota la nivel europeana este de a aduce in service 90% dintre clienti pana la sfarsitul lunii iulie.

Conform aceluiasi oficial Toyota, campania de recall nu va avea o data oficiala de incheiere, astfel ca, daca un client doreste sa faca reparatiile in cauza peste cinci ani, acestea vor fi realizata gratuit in aceleasi conditii ca acum.

via | Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru