Toyota Aygo este maşina preferată a vechiului Stig

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.09.2010
Vechiul Stig, devenit acum simplu Ben Collins, a dezvăluit într-un interviu maşinile care l-au impresionat. Surprinzător, Toyota Aygo este în topul preferinţelor.

După dezvăluirea identităţii pilotului ascuns în spatele costumului alb al lui The Stig, mai multe publicaţii de specialitate au vânat un interviu cu misteriosul membru al echipei Top Gear. Britanicii de la The Daily Telegraph au reuşit însă să stea de vorba cu pilotul de teste al celui mai de succes show televizat, identificat ca fiind Ben Collins.

Prima întrebare a fost bineînţeles "Ce maşini l-au impresionat cel mai mult de-a lungul seriilor Top Gear?". Răspunsul lui Collins a fost unul neaşteptat, pilotul indicând micul Toyota Aygo. Japonezul i-a lăsat o impresie bună lui The Stig în urma partidei de fotbal cu maşinile, disputată împotriva germanului Volkswagen Fox.

Collins a declarat că maşina este una economică şi distractivă şi că părerea sa este împărţită şi de ceilalţi colegi care au condus maşina în timpul partidei de fotbal.

Referindu-se la segmentul supercarurilor, vechiul The Stig a declarat că a fost impresionat profund de cea mai rapidă maşină de serie a momentului, Bugatti Veyron Super Sport.

Motivul este unul simplu: maşina este cea mai rapidă pe care a condus-o vreodată.

Collins a vorbit şi despre supercarul pe care îl are cel mai puţin la inimă, şi anume Koenigsegg CCX. Motivul este la fel de simplu: a distrus un exemplar în timpul filmărilor.

via | The Telegraph

Comentarii (4)

  • Pe bune
    Hai ca e prea cusuta cu ata alba , sa fim seriosi .

    Prin ce masini a umblat omu asta tocmai Toyota Aygo ii place , poate pentru ca e ieftin de asigurat si de taxat ca in rest ... marketing toyota
    8 8
  • ce naiba ?
    al doilea video de ce e "mirror" ?
    5 1
  • ...bai fratilor numa romanu viseaza o viata mertane la batranete si viseaza murind in mertan ingropat in mertan ...cand n-are ce manca tot mertan...stiti ...povestea cu acel caine jigarit care viseaza ca poate candva o sa-i fie greata de carnati desi el nici nu i-a gustat niciodata...in fine ....,,visul unui cocalar adevarat,,
    8 2
  • MADE IN UK
    Emiror pt. ca la englezi totul e invers;volanul ,viata in general,sexurile...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru