Toyota Aygo facelift - primele fotografii

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.11.2008
Varul japonez al lui Citroen C1 si Peugeot 107 a primit un facelift. Ca si in cazul francezilor modificarile sunt discrete.

Este binecunoscut faptul ca Toyota Aygo imparte plaforma tehnica cu Citroen C1 si Peugeot 107. Cum ambele modele frantuzesti au primit un facelift, era de asteptat ca japonezii sa nu se lase mai prejos si sa lanseze si ei un Aygo redesenat. Toyota Aygo facelift va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Bologna, pe data de 4 decembrie.

Acest model este al patrulea model Toyota care va beneficia de tehnologia Toyota Optimal Drive. Aceasta tehnologie are tinta de a micsora consumul de carburant si nivelul de CO2 emis, fara a face compromisuri cand vine vorba de placerea condusului. Oficialii Toyota au anuntat ca modelul Aygo facelift face parte din noua ofensiva de marketing, care implica lansarea a inca 13 modele in cursul anului 2009.

Modelul a suferit schimbari minore, similare cu cele operate pe modelele frantuzesti cu care imparte platforma tehnica. Consola centrala este similara cu cea a lui 107, iar ornamentele aplicate ceasurilor de bord si gurilor de aerisire pastreaza stilul modelului urban de la Peugeot.

Modificarile exterioare sunt subtile si constau in redesenarea barii frontale si a grilei fata. Lateralul cat si partea din spate a modelului au fost atinse delicat de penita designerului, fiind schimbate doar mici detalii, cum ar fi stopurile si linia portierei spate. 

Via | ZerCustoms   

Taguri: Aygo, Toyota

Comentarii (1)

  • Doblo'
    aygo
    Mare facelift adevarat....................
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru