Toyota Celica revine in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.11.2007
Modelul sporiv prin excelenta al celor de la Toyota este programat sa revina in 2009 pe pietele din Europa.

Esential

2009 este anul in care va reveni Toyota Celica.
2005 a insemnat retragerea de pe piata a modelului japonez.

Toyota Celica ar putea aparea din nou in prim-planul gamei japonezilor din Europa. Afirmatia ii apartine lui Markus Schrick, seful Toyota Germania, care spune ca modelul sportiv al niponilor se va reintoarce in 2009, dupa patru ani de absenta pe pietele de pe Batranul Continent.

Celica nu va fi insa singura in gama sportiva a Grupului Toyota. Astfel, pe langa Celica, niponii se vor prezenta la acea ora pe pietele de la noi cu supercarul Lexus LF-A si cu un alt model entry-level cu tractiune posterioara. In plus, viitor IS-F va exista deja de ceva vreme in showroom-uri, acesta urmand sa fie scos deja la vanzare inca de la inceputul anului viitor.

Taguri: Celica, IS-F, LF-A, Lexus, Toyota

Comentarii (4)

  • razvan
    era si cazul sa apara noul model.vechiul model cu motor de 1800 nu putea concura nici cu diesel modelelor bmw si audi dar tot e bine si asa. celica e un model de traditie la toyota si sper la un motor mai sportiv
    0 0
  • linuxx
    Misto...
    ...dar mai bine se concentrau asupra unui succesor pentru MR2
    0 0
  • super...!!!!!! de cand o astept
    0 0
  • bogdan
    despre masini
    as vrea sa scoateti un model mai cu multi cavalli putere pt ca are dreptate razvan baiatu de deasupra e prea micuta la putere cu atatia cai putere ...au scos astia de la fiat punto de 120 de cai si celica re 130...a mea are 190 turbo sport...am si eu una ....sunt f multumit de ea...pa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru