Toyota Land Cruiser, slefuita de tunerii germani

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.05.2008
Delta 4X4, casa de tuning specializata in modificarea SUV-urilor, a pregatit un pachet nou pentru Toyota Land Cruiser.

Esential

318 cai putere dezvolta Toyota Land Cruiser modificata de Delta 4X4.
780 Nm este valoarea maxima a cuplului motor in cazul Toyotei Land Cruiser modificata de casa bavareza de tuning.
6760 de euro costa sistemul de franre instalat de Delta 4X4 pe Toyota Land cruiser.

Toyota Land Cruiser este recunoscuta ca fiind unul dintre cele mai performante SUV-uri in mediul off-road. Casa germana de tuning Delta 4X4, specializata asa cum o spune si numele in modificarea SUV-urilor, a vrut sa profite din plin de reputatia creata de Land Cruiser pe teritoriul european.

Tunerii bavarezi au lansat de curand un kit care imbunatateste aspectul exterior dar si performantele pe sosea ale popularului SUV japonez. Pentru a-si pune amprenta asupra exteriorului, Delta 4X4 a folosit o bara de protectie frontala cromata, aprobata de Uniunea Europeana, tevi de esapament duble de dimensiuni mai mari si praguri laterale tubulare cu diametrul de 101 mm. Look-ul exterior poate fi completat de un set de jante cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 21 de inch.

Casa bavareza de tuning a reusit de asemenea sa stoarca inca 32 de cai putere din propulsorul V8 al versiunii de serie. Dupa acest "tratament", Land Cruiser dezvolta 318 cai putere si un cuplu motor de 780 Nm, resurse suficiente pentru a putea propulsa SUV-ul pana la 218 km/h.

Pentru a tine insa in frau noul aport de putere, Delta 4X4 a echipat Land Cruiser-ul cu un nou sistem de franare care include discuri de frana perforate cu un diametru de 396 mm si etriere cu sase pistoane.

Cei care vor sa apeleze la serviciile Delta 4X4 pentru a-si modifica SUV-ul vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 6760 de euro pentru sistemul de franare, 5000 de euro pentru accesoriile exterioare, 2000 de euro pentru cei 32 de cai putere in plus si 700 de euro pentru sistemul de evacuare.

via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • ~!~TEXAN~!~
    asa .... TRACTOR??? =))
    cred ca ar fi ceva de capu ei daca ar folosi'o paduraru din cuca macaii
    0 0
  • toyota
    cel mai bun off road dupa umila mea parere.incredibil
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru