Toyota Land Cruiser va primi un propulsor Euro5

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.09.2010
Începând cu luna decembrie a lui 2010, Toyota Land Cruiser va primi o versiune revizuită a propulsorului de 3.0 litri. Acesta va îndeplini normele de poluare Euro5 şi va dezvolta 190 de cai.

Actuala generaţie a lui Toyota Land Cruiser şi-a făcut debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2009, iar japonezii pregătesc o surpiză pentru fanii acestui model. SUV-ul nipon va primi un propulsor nou care îndeplineşte norma de poluare Euro5.

Vorbim despre o versiune revizuită a motorului cu patru cilindri de 3.0 litri. Noua variantă a acestuia este capabilă să producă 190 de cai putere, cu 17 cai mai mult decât actuala generaţie, iar cuplul motor a crescut de la 410 la 420 Nm. De asemenea, consumul de carburant a scăzut de la 8.4 la 8.1 litri, iar emisiile de CO2 au fost reduse până la 214 g/km.

În plus, niponi vor înlocui pachetul de opţionale Executive cu cel Lounge Pack Premium. Noul propulsor va fi disponibil începând cu luna decembrie a anului acesta.

Via | Toyota

Comentarii (4)

  • mai bine Touareg
    pai 3.0 litrii diesel si Euro 5 are si VW Touareg dar la 240 cp s consuma 7.4 litri + toate suspensiile sunt independente si are cel mai bun compromis on road / off road
    2 12
  • vreo 300 de euro taxa!
    :)):)):))
    0 1
  • Off road-er # Suv
    Toyota face motoare "pe viata", iar un
    LC 120 la 200.000 Km are zero damage pe suspensie.
    Comfortul depasaste multe limuzine in acelasi timp ramane un Off Road-er adevarat.
    Cat despre suv-uri " dopate ", numai de bine !
    10 0
  • land cruiser
    :))
    asa ma indispun oamenii astia care vorbesc fara sa stie ... un touareg daca il bagi pe off road in 2 ani ii nenorocit pe cand un hilux sau land cruiser sunt special facute pentru asa ceva. Normal un hilux nu e de viteza dar nu incalcii treburile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru