Toyota lanseaza propriul program "Rabla" in Marea Britanie

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 16.01.2010
Pentru ca vanzarile sa nu scada dupa ce guvernul renunta la programul Rabla, Toyota Marea Britanie ofera o alternativa la programul guvernamental de innoire a parcului auto.

Cum programul de innoire a parcului auto initiat de guvernul britanic se apropie de sfarsit, biroul britanic Toyota ofera o alternativa interesanta in continuarea programului: un discount de 2000 de lire sterline in schimbul unui vehicul cu vechime intre 7 si 10 ani. Spre deosebire de "Rabla" initiata de guvernul din Albion, programul celor de la Toyota nu implica neaparat casarea vehiculelor predate de clienti.

"Modelele noastre sunt recunoscute pentru calitate si fiabilitate, ceea ce le face foarte populare pentru cei care apeleaza la programul guvernamental de innoire a parcului auto. Alternativa noastra ofera mai multe sanse clientilor de a se bucura de automobilele Toyota la un pret accesibil", declara Richard Balshaw, director de vanzari al Toyota Marea Britanie.

Masinile care intra in programul oferit de Toyota trebuie sa fie inmatriculate, cu asigurare valabila, iar cel care o ofera la schimb trebuie sa fie proprietarul inregistrat in ultimele 12 luni.

via | am-online.com

Comentarii (1)

  • .marius.
    Great idea..
    Foarte tare ! Ar avea mult de castigat la imagine cei de la Toyota daca ar face treaba asta si in Romania.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru