Toyota RAV4 va primi un diesel de la Avensis

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.05.2009
Toyota ofera o noua motorizare diesel pentru RAV4, provenita de pe modelul Avensis. Odata cu aceasta motorizare, Toyota i-a aplicat lui RAV4 cateva schimbari minore si a adaugat si o transmisie automata cu sase trepte.

Toyota va oferi un nou motor diesel pentru modelul RAV4, alaturi de o transmisie oferita in premiera pentru SUV-ul japonez. Modelul va fi disponibil atat cu o transmisie manuala cu sase trepte, cat si cu o transmisie automata cu sase trepte – disponibila in premiera pe RAV4 in versiune diesel. Noua transmisie automata are si un mod sport, ce poate satisface si soferii cu un stil de condus dinamic.

Transmisia automata cu sase trepte a lui RAV4 are si un mod secvential intitulat "Sports Direct Shift", care are o functie de sincronizare a turatiei motorului in functie de viteza cu care ruleaza vehiculul in momentul in care soferul schimba treptele. Astfel, modelul va accelera si decelera fara smucituri si soferul va putea beneficia la maxim de reprizele motorului. Toyota ofera din nou modelul RAV4 in versiunea cu tractiune pe fata, acesta fiind disponibil cu un motor pe benzina de 2 litri si o transmisie manuala cu sase trepte. Odata cu noile motorizari, RAV4 a primit o noua bara fata si blocuri optice noi.

Modelul japonez a primit si o grila fata restilizata, dar si stopuri noi.

Via | 4wheelsnews

Taguri: Avensis, D-4D, RAV4, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru