Toyota reîncepe producţia în uzinele japoneze

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.04.2011
Oficialii Toyota au anunţat că vor reîncepe producţia în toate cele 18 uzine din Japonia între 18 şi 27 aprilie.

La începutul acestei luni vă informam că în urma unei analize realizate de Advanced Research Japan (ARJ) Toyota va pierde 500.000 de maşini din cauza cutremurului şi a tsunami-ului care a oprit activitatea unor uzine japoneze. De această dată, producătorul din Ţara Soarelui Răsare a anunţat că va redeschide producţia în toate uzinele din Japonia în perioada 18-27 aprilie.

În acest interval, toate cele 18 fabrici Toyota vor opera la 50% din capacitatea normală de producţie, urmând ca între 27 aprilie şi 10 mai activitatea să fie întreruptă din cauza Săptămânii de Aur, o sărbătoare naţională japoneză. În acest moment, nu se ştie cu exactitate dacă la finele vacaţei de primăvară producţia va continua, oficialii japonezi urmând să facă o evaluare atentă a situaţiei cu care se confruntă şi furnizorii de piese.

Via | TheAutoChannel

Comentarii (1)

  • Toyota a fost destul de lovita in ultimi ani de mai multe probleme,intrebarea mea este daca masinile produse de ei acum sunt la fel de sigure din punct de vedere al radiatiilor ca cele de inainte!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru