Travis Pastrana pregateste o noua cascadorie in ajunul Anului Nou

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.12.2009
Celebrul pilot american Travis Pastrana va incerca sa stabileasca un nou record de saritura in lungime in ajunul Anului Nou.

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti americani ai momentului, Travis Pastrana, revine in atentia fanilor sai cu o noua cascadorie spectaculoasa, pregatita pentru sfarsitul acestui an, exact in noaptea de Anul Nou. Pastrana incearca astfel sa doboare recordul de distanta inregistrat de colegul sau Ken Block, care a reusit sa "pluteasca" prin aer pe o distanta de 52 de metri.

Cascadoria pe care Pastrana o pregateste este cu atat mai dificila cu cat locul de aterizare va fi unul instabil. Pilotul american va "decola" in forta de pe un ponton din Long Beach, California, si va "ateriza" pe o barja ce pluteste in apropiere. Distanta pe care o va parcurge in aer pilotul american nu a fost facuta publica, dar se asteapta sa fie mai mare decat cea a colegului Ken Block.

Pentru executia sa, Pastrana va folosi cel mai probabil tot un Subaru Impreza WRX STI special.

via | Insideline

Comentarii (2)

  • Andrei
    Salt
    e super asteptam ce av fi vazusep pe http://vtuning.md/clip/travis-pastrana-un-nou-record video cu acest anunt de salt
    1 1
  • Klingonianusinistru
    Andrei , nu intelegem klingoniana , te rog tradu !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru