Trupa Kiss şi Mini strâng fonduri pentru ajutorarea japonezilor

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 24.04.2011
Mini şi trupa rock Kiss şi-au unit forţele pentru a strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor dezastrului din Japonia. Britanicii au lansat la New York patru exemplare Countryman personalizate în stilul rockerilor americani.

Acum câteva săptămâni vă anunţam că BMW, Hyundai, Renault, Daimler şi Fiat au donat mai mult sau mai puţin pentru ajutorarea victimelor dezastrului produs în Japonia. De această dată vă informăm că în cadrul Salonului Auto de la New York, constructorul britanic Mini împreună cu trupa de rock Kiss au realizat o strângere de fonduri cu acelaşi scop.

Britanicii au lansat patru exemplare Countryman, fiecare fiind personalizat cu semnele specifice fiecărui membru al trupei. Fanii din întreaga lume vor putea licita pentru aceste maşini pe eBay, iar banii strânşi vor fi donaţi către UNICEF. Suntem alături de oamenii din Japonia care au trecut printr-o perioadă atât de grea. Am vrut să îi ajutăm şi totodată să oferim o cale prin care Armata Kiss să se poată implica. UNICEF strânge bani pentru a ajuta copiii care încă se confruntă cu efectele acestor dezastre, susținând, totodată, alte astfel de proiecte în toată lumea, a declarat Gene Simmons, cofondator al trupei KISS.

Cei care nu reușesc să obțină prin licitație, mașina dorită, vor mai avea o șansă.

Din 21 aprilie MINI SUA va pune în vânzare astfel de folii personalizate, iar profiturile companiei provenite din vânzarea acestora vor fi, de asemenea, donate celor de la UNICEF.

Via | MINI

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru