Ultima serie Bentley Arnage va fi lansata la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.09.2008
Bentley a anuntat ca va prezenta Arnage Final Series la Salonul Auto de la Paris.

Esential

10 de ani implineste Bentley Arnage.
50 de ani implineste motorul V8 de sase litri de la Bentley.
90 de ani implineste marca Bentley in 2008.
500 cai putere dezvolta motorul V8 biturbo de 6.75 litri de pe Arnage Final Edition.

Bentley a confirmat prezenta lui Arnage Final Series la Salonul Auto de la Paris si totodata sfarsitul indisputabil al seriei. Vor fi produse numai 150 de exemplare Arnage.

Acestea vor fi propulsate de un motor de 6.75 litri V8 biturbo care dezvolta 500 CP si 1000 Nm. Patentul motorului implineste anul acesta 50 de ani de la introducerea in productie. Transmisia este compusa dintr-o cutie de viteze ZF, automata cu sase trepte echipata cu un convertor de cuplu care ii confera schimbari de viteza rapide dar line.

Arnage Final Edition a fost lansat pentru a celebra zece ani de Arnage, 50 de ani de existenta a motorului V8 de la Bentley si 90 de ani de existenta ai marcii. 

Oficialii Bentley declara ca Final Series combina performantele lui Arnage T cu rafinamentul lui R.  Modelul  a primit cateva accesorii neobisnuite cum ar fi un dulapior pentru cocktail-uri cu un recipient metalic pentru transportat bauturi imprimat Final Series, doua pahare de shot si patru umbrele Bentley cu manere de lemn, amplasate in portbagaj.

Ca orice model in editie speciala, sunt prezente sigle cu Final Series atat la interior cat si la exterior. Arnage a constituit varful de gama al modelelor Bentley cu patru usi timp de zece ani. Nu putem sa nu ne intrebam ce model va urma si daca va fi continuata productia motorului V8 de sase litri.

Via | Autoblog 

Taguri: Arnage, Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru