Un Audi R8 GT a luat foc în urma unui accident

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.10.2010
Impactul cu bariera mediană a autostrăzii la o viteză mare a dus la incendiu pentru unul dintre primele exemplare Audi R8 GT livrate în Europa. Au mai rămas doar 332 de exemplare.

Norocosul proprietar al unuia dintre primele exemplare Audi R8 GT a rămas fără zâmbetul de pe buze în urma unui impact la viteză mare pe o autostradă din Germania. Unul dintre cele 333 de exemplare Audi R8 GT a luat foc după ce s-a izbit de bariera mediană care desparte cele două sensuri ale autostrăzii. Din fericire pentru el, şoferul de 33 de ani nu a suferit nicio accidentare majoră.

Modelul sport în valoare de peste 200.000 de euro a fost distrus în totalitate, iar proprietarul trebuie să achite daune în valoare de 10.000 de euro pentru avarierea barierelor. Dacă nu puteţi distinge un R8 GT în urma rămăşiţelor din imagini, vă liniştim prin faptul că nici noi nu am reuşit, informaţia privind tipul modelului din imagini fiind furnizată de persoane aflate la faţa locului.

Singurii care vor beneficia de acest accident sunt viitorii proprietari ai celor 332 de exemplare R8 GT rămase. Modelele pe care le deţin aceştia vor fi mai valoroase deoarece vor fi mai rare, cu toate că e vorba de un singur exemplar în minus, cel puţin pentru moment.

Anchetatorii vor investiga de ce a luat foc automobilul respectiv în urma accidentului şi care au fost circumstanţele acestui incident.

Via | Donaukurier.de 

Comentarii (14)

  • f tare!
    O sa ramana Europa fara supercaruri in cativa ani...la cum ard si explodeaza pe autostrazi....:)))
    17 4
  • vai! incredibil! a ars o masina nemteasca? incredibil....
    12 8
  • : ))
    se pare ca in sfarsit audi a facut un reprezentant care sa se lupte cu ferrari ... care arde mai mult , mai repede si cu mai mult fum
    20 7
  • ferrari ia foc de la sine spre deosebire de asta care a luat foc in urma unui accident!
    12 10
  • kumite
    incendiu sau inundatie
    Autostrada in germania,masina super sport.Oare ce viteza o fi avut?Ce vroiati sa se intample cu masina dupa impactul ala?Sa se inunde?Eu zic ca e ok,daca proprietarul nu a patit nimic!
    11 4
  • r8
    se vede ca era R8 GT dupa jante!!!..au model diferit de cel al altor versiuni:P
    6 2
  • Oauuu a luat foc dupa ce s-a facut praf in parapet, un supercar?
    Incredibil, n-am mai vazut asa ceva. O masina sa ia foc dupa ce face accident, e ceva inimaginabil. Daca era Reno nu se intampla asa ceva!
    11 6
  • Spre deosebire de Ferrari care ia foc in timp ce merge, asta a luat foc dupa un accident. Alte comentarii sunt inutile...

    ...doar daca nu o fi vreun aranjament tactic de imagina in stilul politicii din F1.
    4 6
  • si totusi sunt proaste
    dar cel care a ars la noi pe autostrada A1 m nu era tot R8 ?
    6 2
  • Spre deosebire de R8 asta care a luat foc dupa un accident, alte 3 R8 s-au aprins singure. Deci este simplu, R8 are probleme, pacat ca arata bine.
    4 3
  • e *supercar* denumit nu *superfiabila*
    Multi vad ca nu inteleg ce inseamna supercar.
    E facuta cu scopul de a fi altceva decat o masina de rand. Nu e construita sa fie extrem de fiabila, sa ajunga la 300 000km, sa consume 5%, sa nu schimbi piese la ea decat dupa 150 000km sau mai stiu eu ce.
    Lasati-va de comentarii...cum ca a luat focu dupa accident...nu e nimic iesit din comun, iar altii nici macar permis nu au daramite masina si comenteaza...*vai ca au ars n R8-uri nu is bune clar*. De parca ati avea habar despre masina in sine.
    9 3
  • :)
    eu zic sa ne luam cu toti chiar daca i-a foc doar e audi nu?:)
    4 8
  • hey
    avea 63 de ani soferul, nu 33, la 33 a murit iisus
    4 1
  • niiiiiiice
    sa mearta cu casco sa io faca la service :))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru