Un curs de pilotaj pe gheaţă cu noul Ferrari FF costă 11.400 de dolari

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.09.2011
Cei care vor să experimenteze capacităţile sistemului de tracţiune integrală instalat pe noul Ferrari FF, dar şi puterea motorului V12, o vor putea face din ianuarie 2012 pentru 11.400 de dolari.

Ferrari vine în întâmpinarea fanilor care deţin în garaj un exemplar produs la Maranello, dar sunt fascinaţi de noua şi insolita apariţie a noului FF, primul supercar al italienilor echipat cu tracţiune integrală. Constructorul din Peninsulă a decis să organizeze un curs de pilotaj pe zăpadă şi gheaţă pentru fanii săi din America de Nord.

Începând cu ianuarie 2012, în Aspen, Colorado, va avea loc cursul de pilotaj "Pilota on Ice", la care vor putea lua parte doar clienţii Ferrari dispuşi să plătească o taxă de admitere de 11.399 de dolari. Cursurile vor dura două zile şi vor pune la dispoziţia grupului de maxim 12 de "studenţi" nu mai puţin de opt exemplare FF.

Pachetul Ferrari va include cazarea la un complex de lux din Aspen, recepţie cu şampanie şi prânzuri luate direct pe circuit. Nu vor lipsi nici oportunităţile de a imortaliza momentele petrecute pe gheaţă alături de GT-ul cu motor V12. Toţi invitaţii vor primi o mapă cu fotografii de la eveniment şi alte suveniruri.

Pentru cei care nu vor să se simtă singuri pe parcursul celor două zile, Ferrari oferă şi locuri pentru invitaţii cursanţilor.

Aceştia vor plăti doar 950 de dolari, vor avea parte de aceleaşi facilităţi, însă nu vor putea conduce noul FF. Ei vor beneficia doar de o cursă pe scaunul din dreapta, alături de un pilot profesionist. 

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru