Un Ferrari 458 Italia, vandut cu 390.000 de euro la o licitatie pentru victimele din Haiti

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 19.03.2010
Ferrari a vandut la licitatie primul exemplar Ferrari 458 Italia destinat pietei din SUA. Intreaga suma adunata va fi destinata victimelor din Haiti.

Esential

390.000 de euro este suma pentru care a fost vandut primul exemplar Ferrari 458 Italia destinat SUA.

Primul Ferrari 458 Italia destinat pietei din SUA a fost vandut intr-o licitatie contra sumei de 530.000 de dolari (circa 390.000 de euro), intreaga suma fiind destinata unui fond de ajutorare a sinistratilor in urma cutremurului din Haiti. Licitatia a fost organizata la Los Angeles de oficialii Ferrari, la aceasta luand parte 500 de oaspeti cu nume in lumea high-class de peste Ocean.

Pe langa suma adunata in licitatia pentru modelul italian, Ferrari a scos la vanzare cu aceeasi ocazie la o licitatie pentru doua bilete VIP in cadrul echipei Calutului Cabrat la Marele Premiu al Canadei la Formula 1 din 2010 si pentru combinezonul oficial pe care Fernando Alonso il imbraca in Formula 1 in acest an. Aceste doua licitatii au adunat in plus peste 50.000 de euro.

La evenimentul din SUA au participat Piero Ferrari si Amedeo felisa, vicepresedintele si administratorul delegat al companiei italiene, care au anuntat cu aceasta ocazie ca departamentul de ortopedie si chirurgie a Universitatii din Modena va pune la dispozitia echipelor medicale prezente in Haiti propriile resurse si competente pentru a ajuta ranitii in urma catastrofei haitiene.

via | Ferrari

Comentarii (1)

  • 458
    arata ca o capodopera, de fapt este una
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru