Un Ferrari a luat foc din senin

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.04.2007
A devenit o traditie sa vedem cate un model Ferrari cum ia foc. Ieri in Olanda, s-a intamplat din nou.

In anul in care isi celebreaza printr-un eveniment mondial cele sase decenii de existenta, Ferrari nu se bucura de o imagine prea buna din cauza unor evenimente imprevizibile.

Seria accidentelor si incendiilor la modelele Ferrari continua, prin incidentul care a avut loc ieri in Olanda. Modelul 599 GTB Fiorano a luat foc in timp ce era oprit la semafor.

Ferrari-ul in cauza a loc foc spontan fara sa fie implicat intr-un acrosaj cu o alta masina. Exemplarul participase doua zile in cadrul paradei Ferrari. Inca nu se cunosc datele tehnice privind eventualele cauze care sa duca la acest incident.

Comentarii (24)

  • niste gunoaie de masini!degeaba le facut rapide si elegante daca le faci de cacao!
    2 1
  • SuperstarDriver
    LOL...
    pai si eu ce ziceam?!Romanu obsedat de BMW si Ferrari uite ca si-o ia in barba, "bijuteriile" la care viseaza orice romanas capsunar sau nu...bmw-uri sunt proaste rau si le plac la nebunie cosciugele si copacii aka stalpii iar Ferrari-ule ard mai mereu...nu exista zi sa nu vad sau sa aud la stiri despre un BMW facut zob, soferul mort sau aproape mort si fascinanta declaratie A DEPARAT:)) Tineti-o tot asa... de-aia prefer Audi si Lamborghini...:D
    2 0
  • Oare?
    Chiar e adevarat? Eu zic ca s-a omis ceva...daca nu-l folosesti adecvat poate sa se intample ceva de genul acesta....e normal sa strici o masina daca nu ai habar sa o conduci adecvat...cat despre declaratiile precedente...hai sa fim seriosi! "gunoaie de masini" ? sau "Lamborghini e mai bun?"....nu are cum...
    0 1
  • !!!
    bineintzeles ca a refuzat mashina sa mai existe din cauza proprietarului , era ceva ramolit !!
    Ferrari e dincolo dece pot intzelege unii !!

    O zi buna !!!
    0 1
  • bebita
    wow !!!!
    As vrea jantele vad ca au ramas intregi, K lumea :)))))
    O avea bani ala sa isi i-a alta masina??? Macar un lighean de logan:))
    0 0
  • rookie
    SuperstarDriver: Se vede ca nu ai condus BMW... Tot ce stii de BMW e imaginea proasta pe care ti-ai facut-o cu valutistii si capsunarii... Si eu sunt fan VAG dar trebuie sa recunosti calitatile celorlalti.
    Si pentru ca nu poate lipsi: vezi? mai bine isi lua Logan! Ala nu lua foc! Si daca lua fos maine isi lua altu nou! :P
    :))
    0 0
  • ioiomaman
    dai o galagie de bani ca sa te prajesti in ele
    0 0
  • LilShaq
    pt SuperstarDriver:
    daca tu nu stii sa conduci masinile calumea pe tractiune spate sau daca si alti dobitoci sunt la fel ca tine, nu e vina noastra ;)
    0 2
  • ala_micu
    pt SuperstarDriver
    eu inteleg ca te-a calcat un B.M.W. cand erai mic... dar daca te calca un Audi te pomeni ca acuma te dadeai in vant dupa Bimmere? si hai sa zicem,B.M.W. ca B.M.W., dar ce ai cu Ferrari omule? GARANTEZ ca nu numai B.M.W.-urile si Ferrari-urile iau foc, ci si Audi-uri.. Ferrari e o religie! poate si RS :D Hai pace si drive safe
    0 2
  • Sa fim seriosi
    ..sunt masini,scumpe si de fitze,eu am un C-clasee din 2003 si nu am skimbat nici makar un pivot la el,dar asta nu inseamna ca nu ma astept la surprize...se intampla,nimic nu e perfect,PERFECTIUNEA NU POATE FII ATINSA IN NIMIC,mai ales k masinile sunt facute de om,iar oameni perfecti,nu exista!
    0 0
  • Cristinel
    logan
    ma intreb cum ar fi ars un LOGAN... :))
    am glumit! e doar o aluzie la cei care aduk mereu loganul in discutiile despre mashini! ;)
    0 0
  • Bine ca mi-ati spus. Nu-mi mai cumpar Ferrari
    1 0
  • gigi becali
    am invatat sa scriu.
    0 0
  • lol
    or fi ele masini .frumoase dar .sunt altele mult mai performante si mai ieftine .30% cel putin din pret ..e numele firmei ..la mai multe masini .sa fie .in felul acesta .ca prea li s-a urcat la cap
    0 0
  • ramonik
    sa ma mir de voi!
    Ce intrebari palpitante puteti avea mai: daca o avut bani sa isi ia alta masina! :)) ma faceti sa rad!Is mai mult decat sigura ca:
    1. masina era asigurata
    2. firma nu-si permite sa isi strice renumele mai ales avad in vedere ca nu e primul eveniment de genul acesta
    asadar, fiti siguri ca a fost mai mult decat despaguit de firma!
    iar apoi faza ca a luat foc din cauza ca nu a fost "utilizat" asa cum ar trebui... :)) Masina era la semafor iar apoi cum am mai zis nu e primul caz... e vorba de o eroare tehnica din fabrica!
    Asta e...! O mai dau in bara si marile firme! :))
    0 0
  • PaulaM
    frumos!!!
    Omul o avea prea multi bani si nu stia cum "sa iasa in fata". Uite ca i-a reusit. Bravo lui.
    0 0
  • oare numai astea iau foc?
    dar de audi ala care s-a facut scrum ati uitat?
    1 0
  • AndreiRN
    Incendiu
    Din putinele cazuri de vehicol ars vazute cauza principala este presiunea fff mare data de pompa de benzina/injectie care rupe sau fisureaza sau creeaza o scurgere la furtun sau incheietura mecanica si astfel benzina ajunge pe teava de esapament. Proiectare si executie deficitara din acest punct de vedere. La schimbarea liltrului de benzina sau la orice lucrare/modificare a traseului de benzina trebuie tinut cont de riscul unei scapari de combustibil la presiune mare. Daca nu ........ arzi.
    0 0
  • lukchris
    mon petit bijou...
    ce sa faci dom'le a cazut pina acu si rachete spatiale. asa ete supraincalzirea... are rost sa le fac eu procese de constiinta? drajilor face meteriale imponderabile sa nu mai eziste probleme.
    0 0
  • aleksys13
    Statistica
    Am shi yo o intrebare pt voi: Aveti macar idee cate ferrariuri au luat foc inainte sau dupa accident??? Daca vreti sa aflati intrati pe www.wreckedexotics.com shi calculati singuri. O sa gasiti shi multe lambo-uri prajite.......
    0 0
  • Pt SuperstarDriver.
    Pt SuperstarDriver ( asa cum te suprenumesti tu )auzi te intreb pe tine te batea cu masinutele tale cand erai mic si aveai numai machete BMW si Ferari? Omule parca vad ca ai o dacie sau un olcit ( ca majoritatea celor ce isi dau cu parerea si habar nu au )si esti mare critic in materie de BMW si de Ferari.Daca taceai filozof ramaneai crede-ma , asa ca pe viitor guritza mica si mai fa tu o tura cu olcitul tau si mai dati cu parerea in sedintele de la CLUB OLCIT.
    0 0
  • gogu ferarru
    pt agaricii criticanti
    vorbiti vorbe!ORICE masina poate lua foc, din varii motive. inclusiv de la o tigare scapata de sofer sau alt ocupant pe mochete.
    0 0
  • asta e
    asta e ... se mai intampla
    si pt superstar ala -> http://www.wreckedexotics.com/a8/a8_20061001_001.shtml si http://www.wreckedexotics.com/a8/a8_20061001_002.shtml .. sunt NOI !
    0 0
  • si strugurii sunt acrii
    Nu cred ca a apucat cineva de pe aici macar sa fie plimbat intr-un Ferrari. Nici eu. Dar din ce inteleg Ferrari sunt in cu totul alta liga, fata de orice producator auto. Conducand unul intelegi pedigre-ul. Petru ce erau faimoase supercarurile italiene din anii 70? Se stricau de fiecare data cand era o marti in saptamana. Multe probleme veneau de la instalatia electrica. Desi arata incredibil, in Countach te sufocai de caldura si miros de benzina. Iar Miura mai scuipa benzina peste motorul fierbinte si lua foc.
    Italienii sunt italieni, nu nemti. Ciudat insa ca mai pot fi probleme din astea la o masina din cu totul alta liga, in zilele noastre.
    Legat de nemti...BMW ingineresc este o masina de exceptie....dar e prea urata. Si nici macar nu ami e masculina, simpla si eleganta ca in trecut. Dar din punct de vedere calitativ si ingineresc ,de exceptie. Nu includ aici si Seria1, care e un succes de vanzari, dar nu e o masina buna.

    Si eu as fi interesat de cum arde un Logan. Mai ales cele cu nr in genul B 69 SEX.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru