Un Mercedes ML Brabus a "zburat" de la etajul 3

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.05.2011
O şoferiţă din Minsk a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, un Mercedes ML Brabus, şi a căzut de la etajul trei al unei parcări.

Dacă până acum eram obişnuiţi să vedem accidente în care au fost implicate supercar-uri ce rulau cu viteze ameţitoare, de această dată vorbim despre un Mercedes ML Brabus care a "căzut" de la etajul trei al unei parcări. Incidentul a avut loc în Minsk, iar martorii au declarat că şoferiţa probabil a încurcat pedalele.

Conform organelor legii din capitala statului Belarus, femeia în vârstă de 32 de ani nu a reuşit să stăpânească maşina şi a rupt barele de protecţie care înconjurau parcarea. În urma "saltului" făcut, maşina a căzut pe plafon, iar femeia a rămas blocată până la sosirea echipajelor de descarcerare. Aceasta a avut nevoie de intervenţie medicală, întrucât avea falca ruptă şi câteva traume craniene.

Via | AutoOnliner

Comentarii (11)

  • DAN_GRC
    Nu vreau sa par prea misogin, dar comentariul meu la aceasta stire este :DOAR O FEMEIE PUTEA SA FACA ASTA
    23 14
  • Curatenie
    Bai frate ce ma frapeaza pe mine in poze(in afara de prostia lui tanti) ce strazi,ce curatenie si ce trafic aerisit au neocomunistii aia,numai la noi parca s-a oprit timpul,din pacate in alea 3 ceasuri rele!
    28 3
  • Poru Andrei
    Sa traiti binnnne
    @SERD Tu cred ca esti sluga lui Voiculescu! Tu vrei sa ne dai sarea si posta pe nimic la comunisti. Rusine comunistule!
    3 28
  • Andigy
    ....falca rupta :))))
    frumos spus, domnule Șocariciu! :))
    si da, sunt de acord cu SERD, peisajul m-a impresionat mai mult decat accidentul
    16 1
  • @PORU ANDREI
    Du-te si te controleaza bai nene,ca nu ai inteles nimic,sau te-a pus cineva sa scrii impotriva vointei tale ,ca om care traieste in tara asta si care a vazut si altele mi-e ciuda sa vad ca intr-o tara neocomunista ca Belarus sa zicem ca cel putin civilizatia este peste o tara asa zis"europeana'
    14 3
  • ...
    a avut noroc ca a scapat cu viata la cum arata masina.
    7 0
  • Bine tantiiiiiiiii subscriu DAN_GRC
    6 1
  • Dap, sunt si eu de acord cu Dan. Si chit ca voi fi considerat misogin in continuare, chiar daca se zice ca femeile fac mai putine accidente, ele conduc (foarte) prost. Studiile spun ceva, realitatea spune altceva. Cel putin din cate am vazut cu ochii mei.
    9 1
  • in Belarus nu misca nimeni...fara aprobare.
    Foarte interesant....masina a cazut pe plafon dar bagajele stau cuminti pe scaunul din dreapta...
    5 1
  • george xxl
    filme
    asa ca nu mai credeti toate cascadoriile alea din filme, unde sar masinile zeci de metrii prin aer si cand aterizeaza, sunt inca functionale (bine,imi dau seama ca in cazul de fatza, masina nu a cazut in nici intr-un caz pe roti)
    0 0
  • Daca sarea cu Dusteru asa .. direct INRI scria pe ea
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru