Un Nissan GT-R a distrus o banca din Canada

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Un Nissan GT-R scapat de sub control a distrus intrarea unei banci din Canada. Soferul a scapat cu o serie de rani usoare dar cu o paguba insemnata.

Desi ne obisnuisem in ultima vreme cu foarte multe exemplare Ferrari la rubrica "Accidente exotice", astazi avem si o exceptie.

De aceasta data vorbim despre un Nissan GT-R, care a distrus intrarea unei banci din Vancouver, Canada. Se pare ca soferul rula cu o viteza mai mare decat cea prevazuta de lege atunci cand a pierdut controlul supercarului si a aterizat in fata bancomatelor bancii VanCity Credit Union, pozitionate chiar in fata intrarii.

Din fericire accidentul a avut loc la o ora in care nimeni nu se afla in banca. In urma accidentului soferul s-a ales cu cateva rani minore dar si cu o paguba materiala suficient de mare.

via | carScoop

Comentarii (8)

  • buf
    Poate avea omu rate la banca respectiva.
    7 0
  • wergwrgfer
    ce titluri de OTV avetzi :)) Un Nissan GT-R a distrus intrarea unei banci din Canada !!
    0 6
  • Omul avea diaree si facea pe el
    3 1
  • de fapt era un tip ce folosea bancomatul si a scapat ca prin urechea acului
    2 0
  • Treziti-va
    Dupa cum poate nu observi soda... Acest articol este postat in categoria Accidente Exotice! Data viitoare deschideti si tu ochisorii si nu mai arunca cu rahat....
    5 1
  • UAAAAAAAAAAU
    PUN PARIU CA SOFERUL ERA CHINEZOIUL DIN POZA 5. ASTIA SUNT OFUSCATI CA NU AU MACIUCILE MARI SI-SI CUMPARA MASINI BENGOASE IN COMPENSATIE DAR NICI CU ASTEA NU STIU CE SA FACA.
    2 2
  • bai ..Kolegu
    ba baiatule tu ori esti chior ori logica ta nu are logica deci cam duci lipsa de Ram. CE TREABA ARE REPLICA TA CU CE AM ZIS EU? :)) ba baiatule ...desi nu meriti - din mila hai sa iti explic ca vad ca nu te duce capul:

    eu in commntul meu am CORECTAT Hedlineul ///
    ((A headline is text at the top of a newspaper article, indicating the nature of the article below it) repet masina nu a distrus O BANCA ci doar INTRAREA EI. pffff prafff gramada
    4 2
  • Desi Automarket nu este locul potrivit pentru un astfel de subiect, as fi interesat de un articol in care apar astfel de intamplari din strainatate in paralel cu cele similare din Romanica noastra. Sunt curios: in alte tari, cei bogati care provoaca astfel de accidente sunt "pedepsiti" de "lege" tot asa ca la noi? De exemplu, Cocoana. In afara de Ferrari-ul facut varza, ce a patit? Daca cel pe care l-a omorat, Lucian Reja, ar fi provocat un accident similar (cu o masina ieftina, bineinteles), acum infunda puscaria. Dar Cocoana, nuuuu, el e "nevinovat"! Asta-i Justitia din Romania, cea a carei magistrati mai au si nesimtirea sa iasa-n strada pentru ca nu le mai ajung sporurile salariale! Nu le ajunge mita?!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru