Un Porsche 911 Turbo a luat foc subit în Statele Unite ale Americii

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 25.06.2010
Un Porsche 911 Turbo a luat foc în mod inexplicabil în urmă cu trei zile în Statele Unite ale Americii. Incidentul nu s-a lăsat cu victime şi este al doilea de acest gen din SUA în ultima săptămână.

Şoferul unui Porsche 911 Turbo a întâmpinat probleme în timp ce făcea naveta spre birou. Maşina lui a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid spre acoperişul din pânză al modelului după ce s-au extins rapid în compartimentul motor strâmt al sportivei din Stuttgart. Se pare că incendiul a pornit din zona motorului, dar cauzele exacte ale acestuia nu sunt cunoscute încă. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, care a fost dezamorsat rapid de echipa locală a pompierilor.

La începutul acestei săptămâni, un Lamborghini Murcielago a luat foc în aceeaşi manieră cu acest Porsche. Spre deosebire de exemplarul din imagini, Lamborghini-ul respectiv a fost incendiat de doi hoţi la scurtă vreme după ce l-au furat din-un cartier din New York.

Via | Jalopnik| Foto: MyCentralJersey

 

Comentarii (14)

  • iaca...or pune si astia de un recall.....
    7 20
  • nu.. or sa interzica vanzarile Porsche in SUA.. sunt prea periculoase masinile astea pentru cretinii aia .... alora le tre dube ford cu 380 de cai si discuri de frana cat loganu' .. doar ce am vazut uN Top Gear mai vechi despre astea :))
    8 7
  • http://www.youtube.com/watch?v=lJZ0OZvji0Y

    asta ar fi Ford Lightning ...
    3 4
  • naspa
    Stim bine ca si AUDI R8 lua foc asa din senin, vreo 3 sau 4 masini. Odata cu VW + AUDi + Porsche = love, Porsche s-a terminat pe viata , s-a dus istoria Porsche. Audi tot asa, era mai bine inainte de legatura cu VW. VW face masini care sa concureze direct cu AUDi si fac AUDI care sa concureze direct cu PORSCHE. VW si AUDI doar la exterior difera , ca la motor si tehnologie este tot aia.
    12 29
  • cat de bine ii sade acestui automobil pe strazile americane...
    3 3
  • Porsche
    Foarte probabil acest model a suferit modificari la motor realizate intr-un mod mai putin profesionist si de aici pana la un incendiu nu este decat un pas . Referitor la fiabilitate, Porsche este de departe cea mai fiabila marca germana si potrivit ultimului studiu J.D. Power este cea mai fiabila marca din lume . Porsche si VW au avut legaturi inca de la inceputurile celor doua marci ( Ferdinand Porsche ), in prezent doar s-a oficializat aceasta uniune prin intrarea Porsche in galaxia VW Group .
    23 8
  • cristi
    hi hi
    eu cred ca teroristii au ales ca masini capcana marca Porsche
    9 18
  • @antibmw-sti
    Eu nustiu ce se intampla cu cataurile astea de masini , de iau foc ca Daciile .
    Sunt o multime de cazuri cand ia foc un Ferrari sau un Porsche , .
    CUmparativa BMW-uri si o sa savurati placerea de a conduce fara foc la motor.
    8 23
  • .marius.
    @BMW
    Daca vrei sa ajuti aceasta marca.......................reorienteaza`te !
    Multumesc anticipat !
    20 6
  • PT @ger
    TOTUSI
    Eu cred ca nu iti cumperi 911 TURBO ca sa il mai modifici . Cred ca VW +AUDi +Porsche nu prea fac fata cererii mare de vehicule si nu da toata atentia toate autovehiculelor., asa cum ar trebuii. Pacat de istoria Porsche. A devenit o masina strict comerciala .
    6 13
  • @ PT @ger
    Porsche
    Cauta pe net si vei vedea o groaza de Porsche 911 Turbo modificate ce au puteri pana la 800 CP fata de 500 CP standard . Cauta pe YouTube si vei vedea deasemenea ca absolut orice marca cunoscuta a suferit astfel de accidente, de la BMW pana la Lexus . Iar sa spui despre Porsche 911 ca este o masina comerciala, fiind singura masina din lume cu motorul in spate ( nu central ) mi se pare un nonsens . Faptul ca are succes se datoreaza calitatii exceptionale a acestor masini care au fost perfectionate de la prima generatie pana in prezent . La fel se poate spune despre Porsche Panamera al carui design este unic in clasa de lux, fiind criticat la lansare de catre cititorii de pe blogurile auto ca fiind o masina foarte urata, ca va fi un esec comercial iar acum cand au vazut ca este un best-seller au venit cu ideea ca este o masina comerciala ... No comment !
    14 5
  • @ SPECULATII
    DE UDE A-TI DEDUS VOI CA ESTE MODIFICAT ?? eu cred ca este o intamplare nefericita
    4 3
  • ...
    Sau proprietaru nu mai avea destui bani sa-si plateasca ratele la masina si.........a cam arso.Am citit asta undeva pe un site, cum ca americanii dau foc la masini ca sa scape de rate sau ceva de genu nu mai stiu sigur.Oricum prea des auzi cum ca in america ard masini, si nu orce jafuri.
    3 2
  • Da de scurtcircuit ati auzit? Cunosc si cazuri in care un BMW a luat foc din senin. Se poate intampla oricui, dar se pare ca in ultima vreme sportivele sunt mai susceptibile la astfel de incidente :-??
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru