Un scoţian şi-a găsit Ferrari-ul 612 Scaglietti vandalizat cu un topor

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.06.2012
Un scoţian şi-a găsit maşina personală, un Ferrari 612 Scaglietti, distrusă cu un topor în parcarea service-ului unde urma să fie reparată.

Cei care nu reuşesc să îşi distrugă singuri Ferrari-ul sunt ajutaţi de alţii. Astăzi, din seria accidentelor exotice, vă vom detalia povestea unui nefericit scoţian, posesor de Ferrari 612 Scaglietti, care s-a trezit cu maşina vandalizată.

Supercarul italian a fost parcat în curtea unui service auto, unde trebuia să-i fie remediată o defecţiune uşoară. Proprietarul, Rajinder Singh, un dezvoltator imobiliar local, a fost sunat de angajaţii garajului şi anunţat că maşina sa a fost vandalizată de un individ necunoscut cu un topor. Camerele de supraveghere au surprins o persoană înarmată cu un topor, care a distrus toate geamurile supercarului şi apoi a distrus caroseria din aluminiu. La final nu a uitat să taie şi pneurile cu un cuţit.

După o estimare rapidă, proprietarul a aflat că reparaţiile ar urma să coste aproximativ 62.000 de dolari, aproximativ o cincime din preţul cu care a fost cumpărat supercarul: 321.000 de dolari. Din păcate pentru Rajinder Singh, poliţia a declarat că a făcut investigaţii, a luat probe, dar nu au nici un indiciu care să conducă spre vandal.

În concluzie, paguba lui Singh va fi acoperită din buzunarul său.

via l motorauthority

Comentarii (10)

  • probabil ca "scotianul" s-a luat de "vaca" cuiva....
    13 1
  • CHUCK NORRIS
    CE BAGABONTI...
    5 4
  • doua intrebari:
    - oare nu avea asigurare pentru orice la acel Ferrari? si daca nu avea - de ce nu avea asigurare?
    - in momentul in care iti duci masina in service, nu este raspunzator service-ul pentru masina ta?
    20 0
  • AndreiRN
    Eu cred ca asigurarea va acoperi pagubele.
    Daca nu asigurarea lui atunci cea a atelierului la care era masina data in grija.
    Altfel va fi cu siguranta un caz de proces.
    7 2
  • "În concluzie, paguba lui Singh va fi acoperită din buzunarul său."
    Concluzia unui tampit.
    9 2
  • Ce nesimtit a fost acela care a distrus masina omului! Orice motiv sa aiba dar nu i-a dat dreptul sa faca asa ceva.
    3 1
  • Masina se preda pe baza de proces verbal la service - in acel moment si pana la predarea masinii catre proprietar, service-ul este raspunzator de orice paguba.
    6 1
  • se stie ca astia sunt zgarciti si poate nu avea asigurare, si o fi parcat-o mai intr-o parte ca sa nu-i mai ia 10 euro in plus :D. Oricum nici nu-l vor prinde, pentru cel mai probabil o parte din banii cu care si-a luat masina au fost teapa vandalului care nu are antecedente :D. Daca esti "afacerist" ar trebui sa te astepti si la d'astea.
    3 0
  • ce dobitoci de oameni mai pot exista....sa ne punem in situatia acestuia fiecare cu ce masina am avea...cum ne-am simti???jalnic de tot...este ca si cum ti-ai gasi toata casa sparta....Eu sunt de parere ca daca cineva are treaba cu mine,atunci cu mine sa aiba,nu cu lucrurile care imi apartin!!!astia sunt niste lasi niste papa lapte care fac asa ceva....si problema este ca,,chiar daca nu ai treaba cu nimeni ca sa iti faca una ca asta,peste tot exista invidia,,,mai ales la noi in tara!!!Daca vede ca tu poti si el nu atunci ii vine sa moara de invidie,si atunci se ia de lucrurile tale ca sa iti faca rau!!!
    6 0
  • demonel
    sa speram ca saracu om nu face si infarct din cauza pataniei...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru