Un sofer american a primit 56 de amenzi in 13 minute

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Un sofer din New York a fost urmarit de politia locala timp de 13 minute dupa ce nu a oprit la semnal. In tot acest timp, el a reusit performanta nefericita de a incalca legea de 56 de ori.

Un sofer din oraselul Greece, New York, a fost arestat de politia locala dupa ce a condus cu 111 mph (179 km/h) in localitate. Dupa ce a refuzat sa opreasca masina pentru a fi amendat deoarece depasise viteza legala, Joshua Bracci (21 de ani) a fost urmarit de politia locala 13 minute, timp in care a comis un numar de 56 de infractiuni.

Locotenentul Hank Kula, care s-a aflat pe urmele tanarului, a declarat ca acesta rula cu o viteza foarte mare. In timpul urmaririi, soferul a lovit o masina parcata si a stins luminile automobilului, insa cu ajutorul localnicilor a fost prins cand acesta a intrat pe o strada infundata. Bracci se afla in custodia politiei si are 56 de capete de acuzare din partea politiei oraselului Greece si a politiei Statului New York.

Acestea includ: conducere impudenta, punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic, conducerea fara permis a unui vehicul motorizat, conducerea sub influenta alcoolului, opunerea la arestare, fuga de la locul accidentului, nerespectarea ordinelor politiei.

Soferul a fost dat in judecata si este tinut in arest preventiv in inchisoarea din districtul Monroe, suma totala pe care o datoreaza autoritatilor fiind de 25.000 de dolari.

via | caradisiac

Comentarii (1)

  • lege si ordine :)
    O tara in care multi romani -soferi pe numele lor , ar fi cazati GRATIS ...la PARNAIE.

    PS: GO WEST!!!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru