Un SUV chinezesc cu motor V12 vine in 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.04.2008
Constructorul chinez HongQi a dezvaluit la Beijing un concept SUV care urmeaza sa debuteze in serie abia in 2010.

Esential

2010 este anul in care ar urma sa debuteze versiunea de serie a conceptului SUV prezentat de HongQi.

Salonul Auto de la Beijing a marcat si debutul unui concept din partea constructorului chinez HongQi, divizia mai popularului FAW Group. Asiaticii au dezvaluit un concept SUV cu linii de design originale si indraznete care urmeaza a intra in productie abia in 2010.

La exterior SUV-ul impresioneaza prin liniile futuriste, bosajele mai largi, insertiile cromate abundente si deflectorul care inglobeaza tevile de esapament din inox. La interior confortul este subliniat de sistemul de iluminare ambientala in timp ce soferul este ajutat de multitudinea de comenzi de pe volan, afisajele digitale si camerele montate in locul oglinzilor retrovizoare.

Conceptul SUV de la HongQi va primi cel mai probabil propulsorul V12 dezvoltat de cei de la FAW Group.

via | MotorAuthority

Taguri: FAW Group, HongQi

Comentarii (9)

  • aoleuuu...
    Uite aşa criticaţi cum sunt, încet încep să se impună tot mai mult... Vorma aia, la câţi sunt, tre să facă şi ei ceva, nu?...
    0 0
  • chiar arata bine
    e reusit modelu mai ales din lateral
    0 0
  • AndreiRN
    Frumos
    China produce un milion de ingineri anual.Daca 10% din aia vin cu o idee buna si tot sunt mai multi decat oriunde.
    0 0
  • SUV
    TARE!!!!
    0 0
  • interesant
    nu vedeti fratilor ca e copie dupa Logan??? (asta a fost o ironie... pentru aia mai saraci la minte)revenind... masina, pentru un concept, arata foarte bine... acum ramane sa vedem cum va fi varianta de prductie... ce perfoarmante, nivel de protectie pentru pasageri, etc.
    0 0
  • zsombor
    copie?
    Spatele nu e cumva copia de la noul C4? Fata urata! Interior lool...:))
    0 0
  • emilian
    imi dau seama ca unii nu se uita la masina,ci doar la semn(nume)...bai fratelo,deskide-ti si tu okii,nu copia si lua de bun tot ce spun altii...daca era semnu BMW,MERCEDEZ,LAND ROVER,TOYOTA,NISSAN,WV,sau mai stiu io ce marca iti place tie,parca vad ca numa cuvinte de apreciere aveai...garantez ca nu gaseai NICI un defect,kiar daca producatorul declara vreunu(ipotetic),tu sigur il luai ca pe un punt forte... Fratelo,deskide okii,si incearca sa apreciezi ceea ce vezi,nu doar sa dai cu "aprobatu":) Ma gandesc cat de original poti fi...si mai vorbim de altii ca,copieaza,etc,cand noi...vaisamar:(
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Probabil
    ca masina o sa fie nu prea scumpa fata de suvurile actuale ... ce pot sa zic ... interioru arata parca e o japoneza de la salonu de la Tokyo- sectiunea concepte ... si masina nu arata rau ... doar sa speram ca nu are o calitate indoielnica a fabricatiei ... ar fi pacat ... si inca ceva ... daca motorul e dezvoltat de ei ... probabil ca nu o sa fie economic de loc :)
    0 0
  • cedriccelrau
    calitate
    Daca va avea un pret bun si va fi si de calitate acceptabila va intra toate industria auto in criza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru