Un tuner american a prezentat un BMW M3 negru mat

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.07.2009
Un tuner din California a prezentat un kit de colantare pentru BMW M3. Pretul acestui pachet estetic este de 3.000 de dolari.

Americanii de la RDSport au prezentat un BMW M3 colantat intr-o nuanta mata de negru. Acest look este din ce in ce mai popular intre pasionatii de automobile modificate, iar aspectul obtinut prin vopsirea in negru mat al unor piese este deosebit. Spre deosebire de o vopsire, imbracarea unui automobil in folie de culoarea negru mat este mult mai ieftina si protejeaza foarte bine vopseaua de dedesubt, indiferent de culoarea acesteia.

Daca respectivul colantul este aplicat si scos de pe masina de catre profesionisti, modelul imbracat in vinil nu va avea de suferit in urma acestei transformari. Singurele riscuri care ar putea surveni sunt zgarierea masinii in momentul aplicarii sau ridicarii foliei, dar aceste evenimente nefericite se pot intampla doar daca lucrarea nu este efectuata de profesionisti. Pretul unui kit de colant(vinyl) de la RDSport este de 3.000 de dolari, dar si aspectul rezultat in urma aplicarii este pe masura pretului.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, M3, M3 Coupe, tuning

Comentarii (14)

  • Phu...
    Il dau eu cu acoalele si iese mai negru si mai mat...;))
    5 8
  • marius
    Dar e superb....
    10 1
  • lopatarul
    ce insemna linii si proportii perfecte ?!
    1 1
  • "aceste evenimente nefericite se pot intampla doar daca lucrarea este efectuata de profesionisti"-vedeti ca ati cam gresit-o aici poate ati vrut sa spuneti de "neprofesionisti"...
    10 1
  • BeMeWe
    E frumos ca aspect.Cum faci intretinerea si cosmetizarea masinii cu o asemea folie?
    4 0
  • un cititor
    site de doi lei
    m-am saturat de "stiri" de doi lei prezentate de agramati
    nu am gasiti in nici un dictionar verbul "a colanta".
    din cate stiam exista adjectivul colant/a.
    de unde ati scos "kit de colantare" sau "colantat" nu stiu....

    aproape fiecare articol e copiat si are greseli..... angajati pe cineva sa le traduca, voi nu prea le nimeriti..

    Gasiti voi coerenta in asta:
    "Singurele riscuri care ar putea surveni sunt zgarierea masinii in momentul aplicarii sau ridicarii foliei, dar aceste evenimente nefericite se pot intampla doar daca lucrarea este efectuata de profesionisti."

    mai bine continuati sa mancati seminte in fata blocului decat sa va pretati jurnalisti

    este o pierder de vreme sa va mai vizitez "site-ul"
    8 7
  • MASINA, MASINA ESTE SUPERBA
    Imi place la nebunie seria 3, prea tare BMW ! iubesc maisina asta!

    despre subiect : cam scumpisor kitul de colant, probabil in pretul asta intra si manopera care ar justifica 80% din suma.

    Cam are dpreptate si colegu antescriitor - ar trebui sa ridicam un pic stacheta domnilor de la Automarket; eu va apreciez , dar permanent simt ca trebuie mai multa munca si atentie din partea dumneavoastra. Lucrati cam neprofesionist. Eu unul , va mai dau o sansa....:)))
    4 0
  • MARGIK
    negru mat
    mie mi se pare ca ar fi un gri culoarea sau o fi de la randare, din luminozitate. Pare a fi un DARK GREY.

    E frumos foc !

    BMW te iubesc ! faci masini superbe. Felicitari si celor care au facut tunning-ul !
    3 0
  • da..
    da, nu e cine stie ce, dar arata frumusel.
    am vazut ieri in fata blocului un a8 modificat, si tot negru mat, care arata mai bine.
    0 1
  • Frumos foc :)
    5 0
  • haideti in oradea si va arata la coltul strazii un seria 7 negru mat...pare ceva ce zboara...dupa ce il vezi prima data nu mai iti place:)))
    1 0
  • legal?
    E legal daca am masina alba sa o imbrac TOATA in folie de alta culoare?Nu sunt probleme cu talonul, RAR-ul sau altele?
    3 0
  • bogdan
    pentru Citiror
    Mai CITITORULE DRAGA!

    Ma intreb cum ai ajuns pe site-ul asta.... te-ai abonat la newsletter?
    Cat despre nemultumirile tale, esti liber sa citesti alte site-uri. Butonul X cu rosu e al tau... E plina lumea de comentatori ca tine, consultanti... Ai tu un site mai bun. Mie imi place ce scrie aici si din motivul asta revin. Ca mai greseste lumea, asta e. Cum tu nu faci parte din restul lumii, cred ca reprezinti perfectiune si intruchiparea DEX-ului.
    Ma bucur ca ai timp sa analizezi astfel de texte foarte mult timp. Eu unul retin ideea si mai putin ma intereseaza ca mai gresesc oamenii. Nu stii ca in RO nu este forta de munca specializata. Au gasit si ei niste studenti, le mai dau si niste bani si mai au grija sa castige si ei in site-ul asta cativa banuti cat sa nu fie nevoiti sa manance duminica paine cu iaurt. Macar incearca sa construiasca ceva si aste e de apreciat. Bafta tuturor si mai multa atentie celor care introduc stiri :)
    4 3
  • @un cititor
    esti liber sa te inregistrezi pe alt site de stiri, sau, mai bine, fa un site mai bun decat automarket si promit ca voi fi primul membru.deal? pana atunci, cand termini, eu mai citesc ceva stiri.si stii ce n-am inteles la voi criticii? daca sunt stiri de doi lei TOATE, cum de totusi le cititi si le comentati zi de zi?o enigma.

    @ally_great:intretinerea si cosmetizarea se face ca la o masina normala.trebuie sa fi atenta la produse gen polish etc.dar in rest rezista la spalari cu chimicale in spalatorii, la temeperaturi extreme si cam tot ce arunca natura in ea.ceea ce nu inteleg e pretul de 3000$.o firma specializata din germania cere intre 800& si 2000$ daca bine tin minte pe o astfel de folie.iar cele mai scumpe sunt cele cu tot felul de design-uri 3d facute cu laser.ofera si garantie de 5 ani.5 ani pentru pastrarea integritatii si a culorii foliei.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru