UPDATE: Volkswagen Scirocco, aproape oficial

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.02.2008
Volkswagen va debuta la Geneva cu noul si mult asteptatul Scirocco, versiunea de productie a conceptului Iroc.

Cu doar cateva zile inainte de deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Geneva, embargoul impus de Volkswagen asupra imaginilor noului Scirocco a fost rupt. Doua instantanee ale modelului sportiv pregatit de Volkswagen au aparut aseara in presa internationala, dezvaluind ceea fanii VW asteptau de mult timp.

Spre dezamagirea unora, versiunea de productie a modelului Scirocco nu preia toate liniile conceptului Iroc, adoptand un aspect mai putin agresiv, mai cuminte. Grila frontala a fost redusa iar prizele de aer inglobate in spoiler au fost micsorate in timp ce linia blocurilor optice fata a fost redesenata. Acelasi lucru s-a intamplat si in partea posterioara unde tevile de esapament trapezoidale ale conceptului au fost inlocuite cu unele rotunde iar montantul C restilizat a facut ca VW Scirocco sa aduca putin cu actualul Volvo C30.

Desi a pierdut mult din agresivitate, sa speram ca Scirocco va impresiona mai mult la capitolul puterea motorului si la comportamentul pe sosea. Automarket va va tine la curent cu primele informatii oficiale oferite de Volkswagen imediat ce acestea vor fi publicate de constructorul german.

Comentarii (11)

  • ovidiu
    imi place dar....
    ...era bine sa fi pastrat fata pe care o avea conceptul iroc
    0 0
  • Sylver
    Dezamagitor
    Cred ca multi fani vor fi dezamagiti maine cand vor vedea pozele. Trebuiau sa pastreze linia frontala de la conceptul Iroc, era mult mai reusita. Ramane de vazut cum va fi si in realitate, insa cel putin din poze e un mare pas inapoi fata de ceea ce se prefigura a fi Scirocco. Sa vedem daca o sa se intamplce acelasi lucru si cu Golf VI.
    0 0
  • f tare
    fff frumos
    0 0
  • bogdan
    scirocco
    superba masina.bravo vw.asa sa faceti si cu vw golf 6.
    0 0
  • nebunu
    masca
    si masca domne?? masca.....unde e masca fata?? fara ea e praf...
    0 0
  • interesant
    aveti si o lista de preturi?mi se pare ca isi vor face concurenta interna la golf , in fine s-ar putea sa ma insel dar dupa design mi se pare cam cuminte , aproape un golf .
    0 0
  • najpa rau de tot,fara grila aia mare nu are farmec urata urata rau de tot
    0 0
  • MateiS
    La fel ca si Tiguan...
    conceptuul arata mult mai bine decat modelul de serie, si la fel ca si in cazul Tiguanului, fanii se asteptau la altceva. La fel cum Tiguan era de asteptat sa fie asa de serie (un Touareg mai mic) in ciuda preludiului creat de catre prezentarea conceptelor, si Scirocco va fi asemanator viitoarului Golf(VI)... Daca nu ar fi exista conceptele nimeni n-ar fi zis ca nu e spectaculos, lumea neavand termen de comparatie, dar asa... Un caz mult mai fericit vine din partea Ford, unde majoritatea elementelor spectaculoase de pe concepte se regasesc in modelul de serie: Iosis-Mondeo, Iosis X-Kuga, si cel mai bun si mai recent exemplu Verve-Fiesta!!! Este o alta abordare, dupa parerea mea mult mai fair-play!!
    0 0
  • mihaistoian
    Frumusel
    Trebuiau sa pastreze linia conceptului. Pacat, l-au cumintit prea mult...
    0 0
  • Iulian
    Hai ca nu-i rau
    Culoarea alba, atat de "trendy" in ultimul timp, nu avantajaza deloc modelul acesta. Raportul formal intre elementele de deign este unul reusit. As vrea sa o vad pe negru, antracit sau grafit. Felicitari VW!
    0 0
  • nu
    Detest vw ! vw= kk !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru