Urmărire ca în filme între un Veyron Grand Sport şi poliţia germană

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 14.05.2011
Poliţia germană a arestat doi hoţi care furaseră un Veyron Grand Sport şi un Seria 7 Li din garajul unui elveţian. Cel de-al treilea complice care fugise cu un Ferrari 599 GTB se află încă în libertate.

Ce au în comun un Bugatti Veyron Grand Sport, un BMW Seria 7 Li şi un Ferrari 599 GTB? Ei bine, aceste trei maşini au fost furate săptămâna aceasta din garajul unui om de afaceri elveţian. Doi dintre cei trei hoţi au fost arestaţi luni dimineaţă de poliţia din Germania după o urmărire ca în filme.

Cei doi hoţi care se aflau la volanul lui Veyron Grand Sport şi al lui Seria 7 Li au fost văzuţi pe autostrada A9 îndreptându-se spre Berlin, iar poliţia a început urmărirea. În apropierea oraşului Wolfsbach, şoferul supercar-ului de 1001 cai putere a oprit maşina pe autostradă, a traversat pe celălalt sens de mers şi a continuat să fugă de ofiţerii legii. La scurt timp, bărbatul de origine poloneză în vârstă de 27 de ani a fost arestat.

În tot acest timp, oamenii legii au reuşit să-l găsească şi pe hoţul care fugise la volanul lui Seria 7. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a realizat repede că nu poate scăpa de poliţia care îl înconjurase şi s-a predat. Cea de-a treia maşină furată din garajul elveţianului a fost găsită a doua zi, abandonată în apropierea gării din Furth, însă hoţul nu a fost prins nici până acum.

Via | Polizei Bayern

Comentarii (24)

  • AHA
    Dar nu s-au incurcat deloc baietii,ori la bal ori la spital!
    A busit un pic Veyron-ul....
    18 0
  • ce este ala un bmw seria 7 iL? au inceput sa scoata modele noi de seria 7 si nu stiam?:))) poate seria 7 Li:P nu stiu cum se face dar aveti un talent in a confunda modelele si a inventa modele noi ceva de speriat:))
    16 9
  • Cut cut!
    Incercau si ei sa filmeze pentru noul "Gone in 60 seconds" :)
    20 1
  • luau de la bogati si dadeau la saraci...
    22 0
  • @yoyo
    Noii haiduci :))
    21 0
  • Hotii
    Si mai zic unii ca se rusineaza cu ce fac romanii pe afara,ca fura 200 kg de suruburi.......................
    19 7
  • Sunt curios cu ce fel de masini i-au urmarit.
    Oare Opel Astra? ;))
    21 3
  • Profesionalism?...
    Totusi, daca au reusit sa fure asa ceva, inseamna ca ori au gasit casa proprietarului descuiata si cheile gramada pe prag, ori a fost furt cu adevarat calificat (aici incluzand si arhicunoscuta metoda de furt cu cheile inmanate direct de proprietar si...te sun, sefu' cand am iesit din tara...)
    Doar ca undeva s-a strecurat o eroare... Probabil nu s-au inteles cine sa conduca veyronul si s-au dat in gat :)
    14 3
  • DAN_GRC
    Nu pot sa cred ca nu sunt romani:)
    11 10
  • @
    Daca erau romani, masinile erau deja vandute lu' Guta, Muta si Buta
    20 3
  • idiot
    bai frate, da cit de idiot poti sa fi sa furi o masina de aia? ce dracu-i ala dacia 1300 sa te pierzi in peisaj?...incep sa ma indoiesc de capacitatea mintala a hotului
    13 2
  • Opinie
    Masinile sunt inscrise in Zurich. Daca le-au furat de acolo in nici 1 ora au iesit cu ele din Elvetia. Ceva imi scapa totusi. Cu asa masini cum au reusit sa treaca in Germania fara sa-i dibuiasca vamesii? Doar daca i-au lasat sa treaca fara sa-i intrebe nimic pe niciunul dintre ei. Totusi, frontiera dintre Germania si Elvetia nu se trece fluierand de catre niciunii. Tind sa cred ca au umblat cu acte masluite. Cat despre prinderea lor pe Autobahn sunt convins ca au stat in urma Veyron-ului si au blocat drumul. Nemtii cand semnalizeaza un blocaj pe autobahn il vezi din km in km si-ti sare in ochi de parca urmeaza intrarea in iad.
    7 2
  • Pacat ca n-au si filmul :(
    Dar am gasit unul cu alti jmekeri de pe la ei ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=l691VgrpOGw
    3 0
  • frontiera dintre Germania si Elvetia se trece exact fluierand, e doar un semn care te anunta ca ai trecut din Germania in Elvetia, aia e frontiera :)
    7 1
  • @ lol
    Da? Ai fost acolo sau vorbesti din auzite? Eu am fost acolo (in 2 vami diferite) si lucrurile nu sunt asa simple cum crezi tu. Treci fuierand dupa ce raspunzi la cateva intrebari. Iar daca esti roman trebuie sa raspunzi la mai multe intrebari.
    5 5
  • Eu tind sa fie de acord cu LOL, treci dintr-o tara in alta fara nici o problema, indiferent ca din sau in Elvetia - Germania, Italia, franta, nu conteaza.
    Poate ceeace conteaza e numarul de inmatriculare a masinii cu care te deplasezi si locul in care treci.
    Cand am intrat din Franta nu era nici o tabla nimic, numai GPS-ul zicea ca suntem intr-o alta tara..
    4 4
  • opiumm
    Exact fluierand treci, in martie am trecut de 4 ori prin vama Elvetia/Italia si Elvetia/Franta si nu ne/a intrebat nimeni de nimic. In unele erau ceva functionari dar s/au uitat la noi si atat
    6 0
  • Octavian
    Opel astra masina de politie pe autobahn in germania? Sa inteleg ca nu ai mai fost pe acolo de cativa ani buni. Masina mai slaba ca , e kass si a6 nu am vazut pe autostrada la ei recent
    2 1
  • GPSR...
    Cum se numeste sistemul ala prin care masina e urmarita prin GPSR?
    Pe BMW ar fi trebuit sa fie...si cam si pe celelalte;)
    Si uita asa se termina povestea vietii celor 2 hoti...:))
    2 0
  • GPRS
    :P
    1 0
  • Opinie
    N-am decat sa va dau dreptate celor care ati trecut personal vama Elvetiei. Eu v-am relatat experienta proprie de la granita cu Germania. De altfel si eu am trecut din Elvetia in Franta fara sa fi bagat de seama. Insa cele doua treceri din Germania in Elvetia (pe la Basel si Schaffhausen) n-am sa le uit usor caci am stat 45, respectiv 30 de minute sa dau explicatii vamesilor, politiei de frontiera etc. E drept ca circumstantele nu erau obisnuite (Euro 2008) insa ele nu erau aceleasi in toate vamile Elvetiei? As mai scrie cate ceva despre relatiile germano-helvete dar poate altadata.
    1 2
  • romani vs altii
    Bai fratilor, pana si la furat suntem mediocri...nu zic, auzi pe peste tot de romani sau tigani romani care mai fura niste portofele, mai o lebada, mai 2-3 posete, mai se mai bat prin tabere improvizate pe la hotarele Romei, ca niste urmasi ai vizigotilor, dar sunt niste gainarii in esenta...pe cand baietii astia nu s-au incurcat cu maruntisuri, ci au dat o lovitura de cateva milioane de euro. Asa ca noi romanii, ramanem cu gainariile noastre iar altii fura veyroane. Noi cantitate, altii calitate. Noi tot dupa principiul lui tatuca Stalin ne ghidam: cantitatea este o calitate in sine.

    Cat despre baiatul care a luat veyronu', ce sa zic, se poate considera acum membru al unui grup select de oameni care au condus asa ceva. E, din punctul asta de vedere, parca merita cativa ani de racoare in Germania sau Elvetia, ca sa te dai si tu juma' de ora cu veyronu, nu?

    Ca sa nu mai spunem ca probabil a stabilit omul si niste recorduri mondiale: poate primul hot care fura un veyron, daca nu e primul, foarte probabil sa fie cel mai tanar, poate este cel mai sarac conducator de veyron din lume, etc

    PS: acest text este un (semi-)pamflet si trebuie tratat ca atare :)
    4 1
  • Cristi13
    Faina faza-hoti prosti.
    In legatura cu trecerea frontierei in Elvetia treci ca-n brinza.Dc intri la ei se uita pe parbriz dc ai platita vinieta,dar din mers si goo.Eu cind am fost anul trecut mi-am facut pasaport ca asa se cerea,am vrut sa-il dau mai mult cu forta :) si mi-a facut semn ca nu trebuie sa trec repede.Deci dc iesi din Elvetia si mai usor treci
    2 0
  • @ Bethurbazal
    eu am trecut granita fara nici o intrebare, fara nici un semn, fara nici macar sa existe un post de control :) credeai ca vorbeam din ce am vazut in filme?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru