Usain Bolt a vizitat Ferrari la Maranello: "Credeam că eu sunt rapid!"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 16.11.2010
Cel mai rapid om din lume a avut ocazia de a testa două modele Ferrari pe circuitul de la Fiorano. Usain Bolt s-a arătat fascinat de această experienţă.

Producătorul de îmbrăcăminte Puma a pus faţă în faţă două dintre cele mai cunoscute nume ale sportivităţii mondiale. Este vorba de Ferrari şi de Usain Bolt, fenomenalul atlet jamaican care deţine recordul mondial şi este campionul olimpic la 100 şi 200 de metri plat. Profitând de faptul că se numără printre furnizorii de echipament pentru Ferrari în Formula 1 şi pentru Bolt în concursurile atletice, Puma a aranjat o vizita a jamaicanului la Maranello, acolo unde cel mai rapid om din lume a testat pe circuit modelele 458 Italia şi 599 GTB.

"A fost o încântare să pot realiza câteva tururi de circuit pe circuitul de la Fiorano. A fost pentru prima dată când am avut ocazia de a testa Ferrari pe circuit, astfel că pot să spun că e vorba de un vis devenit realitate", a spus Usain Bolt la finalul testelor.

"Credeam că eu sunt rapid, însă aceste maşini incredibile dau un nou sens termenului "rapid" . Trebuie să respecţi aceste maşini.Aştept cu nerăbdare momentul în care îmi voi cumpăra un astfel de model pentru a mă 'vindeca' de viteză", încheie Bolt.

via | Ferrari

 

Comentarii (3)

  • vrem o liniuta intre 458 Italia si Bolt :)
    4 0
  • ?
    pana la urma omul este masinaria perfecta
    4 0
  • dUPE CE LUA FOC UNA CATE UNA , ERA NORMAL SA FACA ASTA.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru