Versiune sportiva pentru Peugeot 4007

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.05.2009
Sport XS este cea mai nou versiune pe care britanicii o pot comanda pentru modelul Peugeot 4007. Pachetul vine cu o serie de accesorii sportive, care imbunatatesc aspectul vizual.

Peugeot incearca sa atraga de partea sa publicul din Marea Britanie prin lansarea unei noi editii speciale a modelului 4007, bazat pe platforma japonezului Mitsubishi Outlander. Francezii au ales sa dea o nota mai sportiva versiunii 4007 SE echipata cu motorul diesel de 2.2 litri si 156 de cai putere.

Botezata Sport XS, editia speciala vine cu o serie de accesorii care modifica pozitiv aspectul exterior: praguri laterale cromate, carcase noi pentru oglinzile laterale, scuturi colorate, o teava de esapament proeminenta si manere cromate ale usilor. Jantele de 18 inch din aliaj, cu un design simplist, completeaza look-ul sportiv.

La interior, pasagerii primesc tapiserie din piele si o serie de accente cromate. Peugeot a stabilit un pret de 27.500 de euro pentru 4007 Sport XS pe piata din Marea Britanie.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • sportiv cu gura aia ranjita??? :)
    Pacat ca nu i-au vopsit vreo 2 elemente cromate din grila cu negru. Parea atunci ca o ranjita stirba :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru