Versiunea Lancia a lui Chrysler 200 Cabrio vine la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 17.01.2011
Versiunea Lancia a lui Chrysler 200 Cabrio va fi prezentată peste două luni la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este oferit fie cu un hard-top în culoarea caroseriei, fie cu un soft-top din pânză.

Chrysler a prezentat galeria foto completă a versiunii cabrio a lui 200. Modelul va fi prezent şi pe piaţa din Europa, unde va fi comercializat sub sigla Lancia. Potrivit unor surse, debutul acestei versiuni va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din martie. Spre deosebire de alte modele decapotabile, cei de la Chrysler oferă două tipuri de acoperiş retractabil la alegere – un hardtop în culoarea caroseriei sau un soft-top, ambele fiind operate electric. De asemena, cheia lui Chrysler 200 Cabrio permite ridicarea sau coborârea capotei acestui model prin apăsarea unui buton.

Cei de la Chrysler oferă două motorizări pentru versiunea Cabrio a lui 200. Mai precis, clienţii au de ales între un motor de 2.4 litri cu patru cilindri în linie şi 173 CP sau un Pentastar V6 de 3.6 litri şi 283 CP. Ambele motorizări pot fi comandate doar în compania unei transmisii automate cu şase rapoarte. Potrivit celor de la Chrysler, manevrabilitatea modelului a fost îmbunătăţită drastic prin reproiectarea suspensiei, care include schimbarea a 22 de bucşi din totalul de 28.

Graţie acestor modificări, modelul va prezenta o manevrabilitate "încrezătoare" care îi va oferi şoferului un nivel ridicat de feedback şi control.

În ceea ce priveşte piaţa din Statele Unite ale Americii, Chrysler va oferi modelul 200 Cabrio în trei niveluri de echipare. Nu există informaţii despre versiunea Lancia a acestui model în afară de faptul că va avea o siglă schimbată. Rămâne să aşteptăm prezentarea de la Geneva pentru a afla mai multe informaţii despre acest model.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • george
    TOTAL SUCCESS...
    NOT!

    Se vinde o masina care nu are succes in Europa sub sigla altui fabricant care, la randul lui nu are succes...Geniala idee...
    11 3
  • Florentiul
    plasticul rezista
    interiorul asta se bate de la egal la egal cu cel de pe SuperNova.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru