Vesti bune pentru Dacia: Programul "Rabla", extins in Germania

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.04.2009
Germanii vor putea beneficia de versiunea proprie a programului "Rabla" pana la sfarsitul acestui an.

Guvernul german a decis sa extinda versiunea proprie a programului de stimulare al vanzarilor auto prin intermediul primei de casare, echivalentul programului "Rabla" din Romania. In cadrul acestui program au fost cheltuiti 1.5 milioane de euro, care au fost oferiti cetatenilor germani in "portii" de 2.500 euro per masina casata.

Extinderea acestui program a fost efectuata prin alocarea unui supliment de 3.5 milioane de euro. Pana acum, nu mai putin de 1.3 milioane de persoane au facut o cerere pentru aceasta prima de casare, iar fondurile suplimentare vor permite marirea acestui numar la 2 milioane de beneficiari.

Daca vanzarile Dacia in Germania vor pastra aceeasi tendinta ascendenta manifestata la inceputul acestui an, producatorul roman ar putea avea un total de 150.000 unitati vandute in Germania. Pentru a realiza aceasta tinta de vanzari, Dacia ar trebui sa produca 280.000 vehicule in acest an, cu 16% mai mult decat in anul 2008.

Via | TheLocal

Comentarii (1)

  • enoeht
    err...miliarde
    Cred ca s-au incurcat miliardele cu milioanele. Altfel ar fi sub 1000 de participanti la 2500 Eur prima per participant.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru