Vicepresedintele Cadillac, Hummer si Saab a demisionat

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.05.2009
Mark McNabb, Vicepresedintele marcilor Cadillac, Hummer si Saab a demisionat din functie si a parasit compania General Motors.

Vicepresedintele marcilor Cadillac, Saab si Hummer a demisionat din functia pe care a detinut-o timp de 13 luni in cadrul companiei General Motors. Inlocuitorul sau intermar va fi Stephen J. Hill, director de vanzari al marcilor premium General Motors. Contrar zvonurilor, oficialii GM declara ca McNabb a parasit compania din proprie initiativa.

Oficialii General Motors au declarat la inceputul acestei luni ca vor reduce personalul de conducere, iar plecarea lui Mark McNabb din companie parea sa fie un pas al noii hotarari GM. Purtatorul de cuvant al marcii Cadillac a declarat ca McNabb a parasit compania pentru a fi mai aproape de familia sa, care locuieste in New Jersey. Criticii ar putea considera ca Mark McNabb a parasit General Motors din cauza esecului inregistrat de marcile Saab si Hummer.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru