Victorie pentru Dacia Duster in Raliul Gazelelor din Maroc!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.03.2010
Dacia Duster a reusit sa se claseze pe prima pozitie la categoria crossovere in cadrul raliului marocan Aicha des Gazelles.

Daca acum doua saptamani va anuntam ca Dacia Duster este gata sa ia startul in Raliul Aicha des Gazelles, care are loc anual in Muntii Atlas din Maroc, revenim de aceasta data cu vesti excelente. Modelul romanesc a reusit sa se situeze pe prima pozitie a podiumului la categoria crossovere, echipajul Isabelle Charles/Dounia Bennani (masina numarul 315) terminand originalul raliu african dupa ce a parcurs 923.04 kilometri in plus fata de cel mai scurt traseu posibil.

Va reamintim ca aceasta competitie este o proba de condus ecologic destinata exclusiv femeilor, regulamentul punand accent mai degraba pe orientare decat pe viteza. In concurs a primat distanta pe care echipajele au realizat-o intre punctele stabilite de organizatori, cel mai scurt traseu posibil fiind considerat punctul de plecare pentru calculul kilometrilor in plus parcursi de echipaje. Echipajele nu au la dispozitie GPS-uri pentru a se orienta prin munti si in desert, singurele echipamente de orientare permise fiind un compas si doua harti la scara 1:100.000 si 1:250.000. Cele doua exemplare Dacia Duster inscrise in aceasta competitie au fost echipate cu motorul dCi de 1.5 litri in versiunea de 85 CP si au avut foarte putine elemente aditionale fata de modelul de serie.

Acestea emit doar 140 grame de CO2 per kilometru in configuratia 4x4, ceea ce le califica pentru a face parte din strategia Dacia eco2.

"Dacia Duster este un vehicul capabil sa mearga peste tot. L-am condus pe drumuri pline de pietre, pe dealuri si pe dune de nisip si am fost cu adevarat impresionata. A fost interesant, de asemenea, sa vad ca publicul a fost interesat de Duster-ul nostru, unii fiind la curent cu datele tehnice ale masinii desi aceasta nu a fost inca lansata oficial", a declarat pilotul echipajului castigator, frantuzoaica Isabelle Charles.

Al doilea echipaj inscris de Dacia si Renault in competitie, nathalie Descout si Dorothee Topin, au terminat raliul pe pozitia a patra la categoria crossovere, cele doua frantuzoaice aflandu-se la prima competitie de acest tip. Acestea au parcurs traseul cu o penalizare de 2.203.9 kilometri.

In aceeasi categorie cu Dacia Duster au participat Mercedes-Benz Viano 4Matic (locul 2) si o versiune de teren a lui Renault Kangoo (locurile 3, 5, 6, 7 si 8).

La categoria 4x4/Camioane, cea mai disputata si populata in aceasta editie a competitiei, castigatoarele au fost tot doua frantuzoaice (Christine Laloue si Claudine Amat), care au reusit sa ajunga la final impreuna cu exemplarul lor Land Rover Discovery realizand traseul (diferit de cel al crossoverelor) cu o deviere de doar 216.94 kilometri. Pe locurile urmatoare au venit Nissan Navara si Isuzu D-Max, alti "grei ai segmentului prezenti in raliul marocan fiind Land Rover Defender, Nissan Patrol, Jeep Wrangler sau Hummer H3.

Comentarii (53)

  • duster
    Imi place din ce in ce mai mult Dusteru' asta.La inceput nu prea am avut incredere in el si din primele poze pe care le-am vazut de vreo un an credeam ca nu va fi nu stiu ce masina dar arata bine .Arata mai bine ca si SUV decat un tiguan.
    Brava Dacia !!
    34 9
  • Opinie
    Masina e inaltata si are ranforsare sub motor. Sincer, cand vad concurentii, nu ma mai mira ca a castigat. Bravo Duster! La mai mare si succes la vanzari! Noi, romanii, avem nevoie de succesul tau!
    Apropo, organizatorii l-au clasificat cum trebuie: e cross-over nu SUV!
    21 5
  • Mama_Zmeilor
    Bravo Duster
    Wow! Nu a fost Dakar-ul dar oricum, faptul ca s-a descurcat bine pe traseul din Maroc il confirma ca un SUV cu aptitudini off road foarte bune. Ma bucur tare pt Duster si vorba lui Luci, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult.

    Nu are finisaje, nu cred ca e confortabil pe autostrada si drumuri lungi, dar e un foarte bun off-roader, este spatios si este ieftin pt ce ofera

    Bravo inca o data! Cred ca o sa fie un mare succes.
    20 4
  • Bravo Dacia !!!
    Cea mai buna masina venita standard cu rugina daca nu credeti intrati si vedeti poze din showroom cu Duster ruginit pe dedesubt si cu finisajele lui de top:
    http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=870.msg16380#msg16380
    13 33
  • @interior
    exterioru mai arata cum mai arata, da interioru e la pamant, adik e pur si simplu jalnic, o groaza de subansamble luate de ici de colo si puse unu langa altu fara niciun gust estetic
    13 24
  • Megadeth
    linkul ala spune tot. Cat de varza e, butoane ca la aragaz, cum e finisat la interior.. jalnic iar pe sub masina e mai praf ca Aro 10 - plin de piese ruginite. Cum darcu isi permit astia sa vanda cu atatia banii cazanu asta ruginit din fabrica ?

    PS: un suzuki vitara 1993 arata mai bine ca un duster la rugina.
    10 28
  • eu
    Blat!!! @Megadeth: ia-ti si tu un suzuki
    10 3
  • @SS
    Gogule ai carnet? Ce a ruginit acolo in poza aia? Stii sa-mi spui? Si daca ai stii sa-mi spui vreau sa-mi detaliezi si care ar fi problema reala?
    16 7
  • KaKarlos
    OFF ROADER-SUV-CROSSOVER
    Pana la urma ce este aratarea asta ?
    Supid People.
    7 13
  • Duster faci economie
    Dar schimba butonul ala de aragaz de pe bord ca se prajesc fraierii cu el
    11 3
  • bogdan
    dacia
    cine are certitudinea ca acele poze ruginite erau de duster sau dacia?



    Baiii inteligentilor?
    10 6
  • mihai B.
    duster
    Materiale de proasta calitate la interior si finisaje care lasa de dorit.
    si pretul este mic pentru ca nu are optionale. Daca iei un Rav si scoti de pe el toate electronicele tot cam asa o sa coste dar aia nu se cuboara la nivelul Dacia.
    10 28
  • Carlos
    @mihai B.
    Minte de copii :)) daca scoti, daca faci, daca dregi...
    1. Masina nu e pentru fitosi. Asa ca daca vreti bord tip slash, butoane acoperite in cauciuc fin, etc. orientati-va spre altceva.

    2. Duster ofera cel mai bun raport dimensiuni / echipamente / pret pe segmentul SUV-urilor compacte. Niciun alt constructor nu are capacitatea in prezent sa egaleze oferta Dacia. Raportul performante/ pret este de asemenea foarte competitiv.

    Niciun alt constructor NU AR FI REFUZAT SA FACA PROFIT pe segmentul asta de pret, daca ar fi avut capacitatile necesare sa realizeze o asemenea masina !
    27 8
  • Crysty
    @ duster
    mai incet cu criticile despre duster ca irtitati fanii golan. ca si ei au aripile spate "rosii" (de la rugina) dupa aceasta iarna lunga!
    cautati cei mai ieftini tinichiigii.
    9 21
  • intrebare
    "motorul dCi de 1.5 litri in versiunea de 85 CP; Acestea emit doar 140 grame de CO2 per kilometru in configuratia 4x4"
    in oferta de site-ul dacia nu exista echiparea :1.5 dci 85 cp ,4x4,ci doar 4x2."versiunea de 85 CP si au avut foarte putine elemente aditionale fata de modelul de serie"
    care e faza...?
    5 0
  • Dacia owner
    @Crysty
    bai ciutanule daca ar fi nemultumiti de masina si-ar varsa frustrarile in vazult tuturor si ar spune ca sunt nemultumiti de marca Dacia, dar cu ce drept vbesti tu in numele lor si incepi sa inventezi probleme inexistente?!!!! Am impresia ca tu esti cel frustrat si fara argumente reale.
    20 4
  • michaelatio
    Bata-n balta
    Comentariile tale au efectul contrar pentru Duster si Dacia.
    Mai toti vor vedea in final cioara vopsita....
    2 14
  • andr3i
    cred k concurat de una singura dacia de a castigat...:)):)).
    mai ales cu asa motor performat care e in uz de o caruta de ani.
    3 13
  • michaelatio
    asa cum a fost si in cazul Loganului, corect?
    11 2
  • Despre Duster
    @andr3i
    Fiecare se pricepe la mijlocul lui de deplasare: noi la masini, tu la carute. Daca ai fi avut bunul simt sa citesti articolul, ai fi vazut ca Duster a concurat cu Mercedes-Benz Viano 4Matic si Renault Kangoo. Iar motoarele sunt in durata de viata normala, au tehnologie actuala, si un raport performante/consum excelent. Nimic de comentat aici. Nu poti critica Dacia, atat timp cat Vw Tiguan, masina cu pretentii mai mari, are motor 2.0TDI cu aceeasi vechime.
    12 3
  • duster
    luci@ cum poti sa spui asemenea aberati ca duster ar arata mai bine ca tiguan,fati un control la ochi
    nu ai vazut partea din spate parca e de la Lada NIVA
    2 11
  • @bogdan
    Scuteste-ne de comentarii cretine de genu :,,cine are certitudinea ca acele poze ruginite erau de duster sau dacia?''
    Te faci dracu de ras nu suntem toti atat de prosti ca tine. mai clar decat atat : http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=870.msg16380#msg16380

    @C-G-C
    In primul rand daca tu ai 24 de ani afla ca eu aveam carnet cand tu plimbai gheozdanul prin scoala primara. Masina am o skoda superb/benzina 3.6 fsi. sa iti intre bine in cap ca o masina nou nu vine cu palnetara ruginita. Poti sa urli tu ca chiar daca toba e ruginita nu are nimic. Daca ei de noua iti dau planetra , toba ruginita atunci poate si tabla e prost curatata si vopsita peste rugina .. etc. Pentru ce imi iei 17.000 Euro ?
    5 17
  • DUSTER
    Cineva ca intotdeauna in aceste comentarii ,trebuie sa fiie ,,destept,, ,,, specialist ,, si spuna ca Duster nu este buna ,nuarata bine,,Ca sa treci cu masina prin desert fara drumuri este o mare performanta ,dar cred ca acesti ageamii nu au auzit de desert ,fiindca din pacate desertul nu este manea ,pe care o poti intelege si fara scoala.
    Felicitari pilotilor,felicitari realizatorilor acestei masini ! Este un pas inainte si lucrurile se misca
    7 3
  • @SS
    nick-ul tau e predestinat...

    Superba ta nu prea te-ajuta sa scrii corect. Auma nici logica ta nu e punctul tau forte, noroc ca ai un Skoda. Bine, nu poate scrie in locul tau, dar e totusi FSI. Sau fssssss?

    Si SS, nimeni nu iti ia 17.000Eu. Nu iti convine, mergi in piata e mai ieftin.
    14 6
  • off:. Nu zic ca e trucaj in legatura cu rugina de pe masina, ca in romania orice e posibil, dar poate fi si o teapa cum a fost cu loganul cand l-au rasturnat la 65 km/h (parca).
    6 1
  • COCALARU SEF
    Pe cand undrive test?
    Stiumate domnule Mircea Mester,
    Astept cu nerabdare un drive test (serios) cu acest model, in varianta diesel cea mai puternica. Sunt curios in legatura cu:
    -confortul pasagerilor si soferului
    -performantele dinamice ale masinii (inclusiv posibilitatea unei depasiri rezonabile pe sosele patriei)
    -consumul real (adica masurat la statie, nu cu ochii pe calculator)
    -stabilitate (curbe, vant lateral, etc.)
    -capacitatea portbagaj
    -performanta franarii
    -confort interior
    -performanta sistem audio
    -vizibilitate
    Cat despre coclarii maruntei care nu prea stiu carte dar au timp sa stea degeaba pe net cu comentatii idioate, nu ai ce-i face. Trebuie sa-i inghiti.
    SUCCES!!!!
    10 1
  • :)
    Linku spune tot
    bravo golan si duster
    :)
    5 2
  • Linkul este de pe forumul Logan din Serbia, sunt oameni care detin Logan si sunt foarte multumiti, ei au mers la showrom si au facut acele poze pe care le vedeti. Daca va uitati si voi sub Duster o sa vedeti acelasi lucru, aia sunt baieti destepti au cercetat fiecare colt si l-au pozat. Daca facem toti scandal de calitatea indoielnica arunci se poate intampla ceva bun, daca stam ca idiotii si nu comentam nimic atunci nu se va schimba nimic.
    Masina noua nu are voie sa aiba rugina pe planetara !
    6 13
  • @SS
    Imaginile sunt false. In primul rand ca nu le dadea nici dracu voie ridice un Duster pe elevator sa-l fotografieze. Doi la mana: masinile au fost deja expuse in Romania la World Trade Plaza si nu arata asa.
    Aici se pare ca se adevereste ce a zis analistul auto Razvan Marinescu: ''Masina asta va fi testata si retestata. Multi vor incerca sa o distruga, sa ii gaseasca hibele, pentru ca intr-adevar este o masina care, daca se va dovedi atat de buna pe cat este promovata, va revolutiona segmentul SUV-urilor."
    10 3
  • @cs
    ,,Imaginile sunt false''
    Esti destept de bubui ! mai ai frati surori al fel de destepti?
    Uite mai geniule :
    http://img710.imageshack.us/img710/3411/picture062x.jpg
    sau
    http://img169.imageshack.us/img169/5643/picture063k.jpg
    Pozele sunt facute fara sa ridice masina pe rampa.
    Salveaza poza in PC si uita-te la extensie sa vezi daca e modificata si ai sa vezi : poza facuta cu Sony dsc-s60, la Iso 80, expunere 1/40 sec, 6mm distanta focala, facuta la 14.03.2010, apoi eu lucrez in editare foto si o poza editata se vede din extensie sau marita la nivel de pixel sa vezi daca sau inlocuit pixelii pe anumite zone.
    Cs iti recomand sa deschizi un Cs2 si sa nu iti prinzi urechile in setari.
    4 13
  • Lasa vrajeala la o parte figurantule! Tu ai citit ce am scris eu? Nu? Masinile sunt deja in Romania. Nu trebuie sa-mi spuna mie un sarb cum arata Duster pe dedesubt. Eu am vazut masina in realitate. Am si condus-o la Pitesti si o sa pun in curand film pe youtube.

    Repet !

    ''Masina asta va fi testata si retestata. Multi vor incerca sa o distruga, sa ii gaseasca hibele, pentru ca intr-adevar este o masina care, daca se va dovedi atat de buna pe cat este promovata, va revolutiona segmentul SUV-urilor."
    16 3
  • ha ha ha
    ha ha ha
    ha ha ha... puteti sa va dati cu capul de pereti cat vreti, e o masina buna care demonstreaza ca va rezista in timp ca de altfel si binecunoscutul "cazan" de logan.daca nu erau bune, de ce le-a mai cumparat oare lumea? va spun eu de ce: ca sa va ofticati voi astia care nu suportati cazanele, de aia.lasa ca-s mai bune afumaturile second, decat cazanele noi.credeti ca nemtii de prosti cumpara logan, sandero si duster si renunta la masinile lor mai vechi? sau poate le e drag sa avem si noi ce nu mai folosesc ei...inteleg sa-si ia la mina a doua o masina cei care n-au bani de una noua, dar nu-inteleg pe cei care au B.M.W si alte masini mai vechi la mina a doua si se lauda cu ele.o masina noua, indiferent de marca ramine o masina noua si nu se poate compara niciodata cu una second.
    10 2
  • Slayer
    Placa aia cu nemiii si francezi se bat pe Logan e o mare prosteala facuta de un marketing bine pus la punct. Am stat in Paris mult timp si pe strada daca vedeam 2 Daci logan in rest Renault Twingo, megane 1, peugeot 206 model vechi .. plin de ele. francezi nu investesc in masinii si nu se omoara dupa Logan. La nemti e simplu pt o masina veche de 10 ani se platesc taxe cam cat costa un logan cu reducerea de casare, in plus cea mai mare comunitate de turci este in germania (3 milioane de turci) astia sunt cumparatorii de Logan.
    Nu-i asa ca sunteti prostiti de marketingul Dacia pe fata?
    4 10
  • cifrele vbesc
    @Slayer
    De unde marketing? Cifrele sunt seci.

    Dacia in 2009
    Germania 85.000 unitati
    Franta___ 61.000 unitati
    Romania 45.000 unitati

    Francezii si germanii au apreciat Dacia Logan drept unul dintre cele mai fiabile automobile, iar succesul nu se datoreaza subventiilor exclusiv.
    Succesul comercial Dacia pe piata germana, in 2009, a dus la reducerea de trei ori a deficitului comercial al Romaniei in relatia cu Germania si la excedent comercial pe segmentul auto. Asta nu e marketing. Astea sunt fapte concrete.
    9 3
  • Slayer
    Vw a vandut in 2009 - 4,4 milioane vehicule
    Toyota - 4 milioane
    Ford -3,7 milioane
    GM - 3,6 milioane
    Skoda - 684.226
    Skoda vanzari in Germania - 190.717
    Hunday-Kia - 4,63 milioane
    Unde dracu e dacia ?
    In 2009, Dacia a vandut 311 282 automobile
    2 10
  • Slayer
    @cifrele vbesc
    comunitatea turca din Germania 3 milioane de oameni.
    + emigranti albanezi, romani,sarbi (populatia saraca)
    Nemtii sunt 82 milioane

    Vanzari dacia 85.000 automobile.
    Si voua vi se pare extraordinar ? vi se pare ca sau vandut ca painea calda ?
    3 10
  • andr3i
    @ DESPRE DUSTER
    esti la fel de penal k si masina in sine.
    3 10
  • @Slayer / andr3i uitati aici stire interesanta pentru voi. Peste vreo 2-3 ani daca va tineti de carte ati putea lua si voi examenul

    http://www.automarket.ro/stiri/examenul-auto-s-ar-putea-modifica-din-nou-29447.html
    6 2
  • @Slayer
    pe cuvant, esti penal

    ce incerci sa demonstrezi? De ce te chinuii atat? Ai vreaun scop? Nu poti dormi? N-ai prieteni, prietena. Iasi in parc la aer si incearca sa te bucuri de viata!

    Lasa calculele, populatie, vanzari, imparteala in saraci/bogati, target de vanzari, etc, n-ai nici o treaba. Absolut nici una.

    @andr3i si pentru tine e valabil...
    7 2
  • cifrele vbesc
    @Slayer
    Vanzarile Skoda in Germania se cifreaza undeva la 160.000 de vehicule. Cifre reale. Dacia a vandut in Germania jumatate din cat are Skoda numai cu 3 modele in principal -Sandero,MCV, Logan. La acelasi numar de modele pe piata germana ca Skoda, Dacia ar depasi vanzarile Skoda garantat.

    *ps: oricum sunt usor de bunghit astia de 15 ani ca tine... dupa nume :)) 'Slayer" , "andr3i" ... ma lasi ! =)))
    10 2
  • duster
    vati gandit vreo unu ca probabil masina a trecut prin mai multe teste timp de cateva luni inainte sa fie expusa ?poate asa se explica rugina si mizeriile de dedesubt.o simpla parere..numi sariti in cap acuma:)
    0 5
  • ce terminati
    ss asta e la fel de naiv ca amatorii aia care se minuneaza de oxizii depusi pe suprafata discurilor de frana ale unei masini care a stat expusa intemperiilor pentru o perioada mai lunga... toti sunteti paraleli cu domeniul auto ! va mai si dati in stamba
    5 2
  • mihai m
    am facut o mica tura cu Duster
    masina arata ok, e zvelta pe dinafara. E mai scunda decat ma aspteptam dar se vede bine garda la sol generoasa, iti inspira a autoturism de teren. Suspensie confortabila, ruliu moderat, stabilitate buna, reprize si accelerare ok. prima treapta f scurta.
    Totusi interiorul e spartan, daca la Logan pare ok, in Duster parca te-ai astepta la ceva mai bun. Per ansamblu e ok fara sa straluceasca. (1.6 4x4)
    Dar nu va luati dupa mine... eu nu mi-am luat freelander 2 pt. ca nu mi-a placut deloc bordul...dar absolut deloc
    5 0
  • marius
    un mic test:
    se deschide topic nou, se scrie acolo cuvantul "dacia" si se asteapta.
    imediat o sa apara fel de fel d frustrati care zic k dacia este praf, k este cazan sau cine stie ce; este plin forumul asta de "experti" din astia.

    buna sau rea, dacia noastra a fost aleasa d multi si unii chiar sunt multumiti d ea.
    si pt a mia oara: ESTE MASINA DIN SEGMENTUL LOW COST, normal k nu este plina d dotari, retarzilor!

    salutari
    0 3
  • Duster
    Pentru SS si alti lameri de teapa lui care ridica in slavi Skoda: ba baieti, v-am spus si pe alt articol, mai puneti mana pe o carte, ca va faceti dracu de rusine. Cum sa bagi in aceeasi oala Skoda Superb cu Dusterul (care abia incepe sa mearga acolo unde Skoda nu mai poate inainta)? Voi in capul ala de pe umeri nu aveti nimic in afara de infatuarea ca v-ati luat masina pseudo-germana???
    Cum sa compari o masina de autostrada si oras cu una facuta pentru drumuri neamenajate???
    Apropo, chestia aia ruginita de care ziceati voi ca e planetara este axul diferential - ca sa intelegeti si voi, e un fel de tzeava lunga si groasa care face sa invarta si rotile din spate odata cu alea din fatza. Adica, exact ce lipseste de pe Octavia voastra de va lasa-n curu gol la cea mai mica ninsoare :)))))
    6 2
  • Vad o gramada de comentatori care nu inteleg ce inseamna masina offroad. Detin o masina offroad, particip la competitii, fac parte din club de offroad si cand vad cum va agitati cu Conserva asta de Duster ca e super bun offroad, ca a castigat in Maroc..etc Fratilor a concurat cu Renault Kangoo si Viano 4matic. Duster e masina de mers pe sosea, pentru drum forestier discutam de alta clasa. Referitor la pozele cu parti de rugina pot spune ca inca Dacia nu a aflat ca sa inventat vopseaua. Inca voi credeti ca cumparati o masina cu abilitati de Patrol cu motor BMW si cu interior de Q7 ? dar primiti abilitati de Logan inaltat, motor obosit de renault si interior logan.
    4 9
  • Spectator
    Pozele aslea cu esapamentul oxidat sunt de la alta masina fraierilor. Care-i mai slab de inger, pune botul bineinteles. Dar Romania e plina de talente din astea. Asa ca stati pe spate relaxati si priviti tumbele popandailor.
    Cand o sa apara Dusterul in aprilie, popandaii astia o sa se dea la fund. Da nu de tot, ci ca sa mai scormoneasca alte bazaconii.
    5 2
  • Dragos
    @Spectator
    Vezi ca ai capul oxidat de atata prostie. Cum sa fie poza de la alta masina tu esti chior ?
    Eu mi-as dori sa se vanda Duster atat de bine incat sa scada pretul la concurenta, dar nu inteleg cum dracu dupa acele imagini sa zici ba, ca nu are nimic, ba ca e alta masina?
    Sunteti penibili !
    2 8
  • Bogdan
    @Dragos
    Neputinta de a demonstra ceva vine prin insulte. Nu poti pacali pe cineva care a vazut masina in realitate. Se crizeaza concurenta stiu, dar voi dati in penibil asa.
    8 2
  • DARYUS
    "DUSTER " O MASINA DE VIITOR IN ROMANIA SI IN LUME???????
    NU E NORMAL SA AIBA RUGINA ASA DE REPEDE DUPA O LUNA CHIAR DACA A TRECUT PRIN MAI MULTE TESTE DE OFROAD , TOTUSI E MASINA NOUA . LA ALTE TIPURI DE MASINI DIN ACEEASI CLASA , NU DAU NUME, NU SE VEDE ASA CEVA SI POTI SA FII SIGUR CA AU TRECUT ACELEASI TESTE POATE CHIAR MAI DURE. HAI SA NU NE INBATAM CU APA RECE.DESPRE INTERIOR ERA DE ASTEPTAT SA FOLOSEASCA ACEASI MASCA DE LOGAN CA ALTCEVA MAI BUN NU GASEAU IN ASA TIMP SCURT!!!TOTUSI AS DORI SA MAI ASTEPTAM 1 AN DUPA AIA SA VORBIM DESPRE COSTURI DE INTRETINERE CA SIGUR VOR FI F MARI PT SOFERII ROMANI. LA CAPITOLUL PRET -CALITATE STA F RAU HAI SA FIM SINCERI .
    2 7
  • hahahahha
    @DARYUS
    esti paralel cu lumea auto baietel :)) cum naiba sa fie expusa la lansare o masina care "A TRECUT PRIN MAI MULTE TESTE DE OFROAD" =))))) tu gandesti ce scrii ?! toti cei care au vazut Dusterul isi dau seama de cat de prost esti. imaginile alea de la sarbi sunt de la alta masina, alta marca, intelegi?
    PS: Dacia ofera 6 ani garantie anticoroziva :)
    7 1
  • DARYUS
    HAHAHAHHA
    tipule pisate pe garantia lor
    dute in oricare showroom dacia si uitate mai atent la orice model de logan si dupa aia sa vb de cat de prost poti fii.la cum vb se vede ca esti f nationalist (comunist)
    2 5
  • DARYUS, mai bine ne pisam pe tine
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru