VIDEO: Al şaselea Tata Nano înghiţit de flăcări în India

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.08.2010
Numărul incidentelor în care un exemplar Tata Nano a ars fără explicaţii în India a ajuns la şase. Ultimul incendiu de acest tip a avut loc vineri în Delhi.

Deşi în ultima perioadă "vedeta" combustiilor spontane din domeniul auto este Ferrari 458 Italia, modelul italian fiind implicat deja în mai mult de 5 incidente de acest tip şi determinându-i pe oficialii italieni să analizeze cazurile, problemele nu se limitează doar la modelul italian. Iar dacă 458 Italia este unul dintre ce mai scumpe modele auto de pe piaţă, nici celălalt capăt al industriei - reprezentat, evident, de Tata Nano - nu scapă de incendii inexplicabile.

Ultimul incident în care a fost implicat un exemplar Tata Nano care a luat foc fără logică a avut loc vinerea trecută în Delhi. Conform unui martor ocular, imediat după ce şoferul a pus contactul au apărut scântei în partea din spate a maşinii. Flăcările s-au extins ulterior pe toată suprafaţa maşinii, înghiţind-o într-un nor de fum. Chiar dacă pompierii au intervenit rapid, maşina a ars complet în doar câteva minute.

Nu este primul incident de acest tip în care este implicat un exemplar Nano.

Până acum, indienii de la Tata s-au confruntat cu şase astfel de incendii inexplicabile. "Vom analiza motivele care au dus la apariţia acestui incendiu şi, dacă este necesar, vom face ulterior paşi suplimentari pentru a investiga problema. Dar, în timp ce acest incident a avut loc în Delhi, trebuie să conştientizăm că pe străzi există mii de exemplare Nano care rulează fără probleme", a declarat un purtător de cuvânt al celor de la Tata.

via | Indianautosblog

Comentarii (6)

  • "mai mult de 5"
    http://www.automarket.ro/stiri/un-alt-exemplar-ferrari-458-italia-cuprins-de-flacari-32806.html acesta este al x-lea!
    1 0
  • trebuie să conştientizăm că pe străzi există mii de exemplare Nano care rulează fără probleme....

    libidinosul asta e format la (s)cursurile de politruci de pe malurile dambovitei, colt cu guvernul din ograda lui base...paharul e jumate gol dar el vede jumatatea plina. La o tara de saraci merge sa-i prostesti cu "merge si asa"
    3 1
  • y
    uau
    1 1
  • Ferrari arde , Nano arde , mai arde si un porshe din cand in cand....

    Un grill Duster?
    1 1
  • nu, pentru ca duster e o masina "proasta"
    1 1
  • octav_bmw
    ori a turat ala masina ca prostu ori avea o problema la motor si cutie de viteze
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru