Ferrari: "Investigăm incendiile în care au fost implicate exemplarele 458 Italia"

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Incendiile repetate în care au fost implicate exemplare ale modelului 458 Italia i-au făcut pe cei de la Ferrari să deschidă o anchetă internă.

După ce Ferrari 458 Italia s-a transformat din vector de imagine în demon pentru compania italiană, modelul aflându-se în ultima perioadă mijlocul unor incendii cauzate aparent de probleme tehnice (link 1, link 2), oficialii Căluţului Cabrat s-au hotărât să deschidă o anchetă legată de respectivele incidente.

Conform comunicatului oficial al italienilor, fiecare dintre incidente va fi analizat în detaliu, un rezultat şi o analiză a acestora urmând să fie publicate ulterior.

"Compania investighează incidentele în care maşinile au fost aparent implicate în incendii. Ne aflăm în momentul analizei acestor incidente. Până când investigaţiile nu se vor termina, Ferrari nu poate să comenteze pe acest subiect", se arată în comunicatul oficial al italienilor.

via | Ferrari

Comentarii (6)

  • Dupa alte surse ar fi al 10-lea ferrari italia care i-a foc in mai putin de 3 luni !!!
    Dizgratie si ura din partea mea fata de ferrai,care este o masina pentru snobi, marca insemnand o rusine pentru industria auto,mancator de bani si de nervi ,nimic altceva !!!
    9 8
  • maşinile au fost aparent implicate în incendii
    Întradevăr, maşinile au luat aparent foc şi aparent s-au carbonizat.
    Aparent, adică la prima vedere.
    Dacă cercetăm mai bine vom vedea că de fapt NU au fost implicate în incendii, NU au luat foc şi maşinile sunt întregi.
    Şi de fapt sunt făcături în photoshop.... se vede "pixelul albastru" de la o poştă. Cel puţin 50% din cititori îşi vor da seama de asta.
    4 2
  • Noul McLaren MP4-12C va demonstra foarte curand atat in testele comparative cat si la vanzari ca este mai bun decat Ferrari 458 Italia
    http://www.youtube.com/watch?v=3pPwXH7RqPw&feature=player_embedded#!
    3 1
  • Ferrari vs. Mclaren
    Deja au aparut comentarii de frustrati si complexati, gen anonimul "Alex".
    Mclaren poate fi mai rapid in teste ca 458 Italia, dar cu siguranta nu il va depasi la vanzari, datorita capacitatii mult mai reduse de productie a uzinei Mclaren si notorietatii unice a brandului Ferrari
    3 8
  • Cum se zice din strabuni, fum fara foc nu iese.
    Ar fi interesant un raport intre cate masini s-au produs si cate au ars si proabil comparativ cu alti constructori si game , dar totusi dintro clasa sau macar brand apropiat ca pozitionare,am intelege daca e un procent ingrijorator.

    Si poate cu aceasta ocazie oficialii Ferrari dau un raspuns si fotbalistului roman caruia i-a ars masina mergand pe A1 desi avea doar 800 km parcursi.
    1 1
  • si uite premiantul http://www.youtube.com/watch?v=JRHJACxTAUs al x-lea in flacari!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru