Un Ferrari 458 Italia a luat foc în Paris

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.07.2010
Un exemplar al modelului Ferrari 458 Italia a luat foc pe strazile capitalei franceze, Paris. Cauzele care au dus la apariţia incendiului sunt încă necunoscute.

Un exemplar al supercar-ului italian Ferrari 458 Italia a luat foc pe străzile Parisului. Şoferul modelului italian se afla la volan când a observat că din compartimentul motor iese fum, iar la scurt timp a izbucnit un mic incediu care a cuprins partea din spate a maşii. O persoană care se afla în apropiere a ajutat la stingerea focului, limitând astfel daunele. În acest moment nu sunt cunoscute cauzele care au dus la apariţia incendiului.

Ferrari 458 Italia dispune de un propulsor V8 de 4.5 litri care produce 578 de cai putere la o turaţie de 9.000 rpm şi dezvoltă un cuplu motor de 540 Nm la o turaţie de 6.000 rpm. Supercar-ul italian sprintează de la 0 la 100 de km/h în 3.4 secunde şi poate rula cu o viteză maximă de 325 km/h.

Via | Carscoop

Comentarii (15)

  • PENIBIL!
    stirile de genul libertatea sunt cele care arata lipsa de subiecte dar si lipsa de respect a jurnalistilor Auomarket nu numai fata de ei ci si de meseria pe care o practica.

    sunteti in unele zile de-a dreptul penibili.
    9 28
  • valentin
    bravo
    si asa a inceput razboiul intra Italia si Germania

    Italia 1 - Germania 4
    Ferari 458 vs Audi R8
    7 18
  • Ricone
    @ MM
    esti praf tipule, fa tu presa mai buna
    18 4
  • @valentin
    de 599 ai uitat?
    10 4
  • las ca'si ia altu...e motor amplasat central...iar aceeasi problema cu racirea la aceste masini...exemplu de urmat Bugatti Veyron cu 16 radioatoare...nuj cate au luat foc pana acuma...nu am auzit niciodata de Bugatti sa ii ia foc vr'un model

    *si app MM dute frate pe alt site daca nu iti convine...mie unu mi se pare cel mai bun site auto din romania...mult mai buni decat promotor care citesti o stire dupa ce accesezi 45641319 de reclame...eu zic ca fac treaba buna si stirile apar destul de repede fata de alte site'uri din domeniu

    **baietii de la redactie ati gafat la primu rand, ati pus 459 in loc de 458 ;)
    9 1
  • Dorinel
    off
    nu stiu ce se intampla dar autoturismele Ferrari cam toate sfarsesc prin incendiu
    9 5
  • HA HA HA
    AUDI este campion la asa ceva cu R8.
    8 10
  • arde repede si e scumpa...ghici ce e?
    Din ciclul TORTA SCUMPA ARDE REPEDE, se pare ca e o problema grava la FERRARI , tot mai multe modele sfarsesc cu un incendiu , nicidecum la programul rabla.
    PS: se pare ca MR. Lamborghini avea dreptate Ferrari nu stie sa faca masini ....dar face?!
    10 2
  • hi hi
    uf ce bine ca mi-am luat masina cu 12000 euroi ,ca era cit pe-aci sa dau si 200000 pe un amarit de ferrari
    2 4
  • ..reccal..
    3 2
  • multe masini au ars la viata lor (de toate marcile) asta nu e cu nimic mai deosebit, doar ca se face o stire cand e vb de o marca de prestigiu...
    5 1
  • @da nu
    Greu sa folosim neuronii
    La tine este tot una incendierea 5 Ferrari cu incendierea a 5 Audi A6 (ipotetic).
    Nu conteaza cat costa masina respectiva si nu conteaza numarul de bucati vandute!?
    1 7
  • asta imi aminteste de masina Ferrari a unui fost fotbalist roman care a ars pe autostrada si s-a musamalizat totul desi fotbalistul le-a cerut daune pt ca firma de asigrari a spus ca nu plateste pentru ca ea crede ca masina a luat foc din cauza proiectului sau a problemelor de fabricatie.
    4 0
  • ferreri
    @MAka
    Era a lui Gica Popescu, un 612 Scaglietti daca imi aduc bine aminte
    3 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Lasa frate ca au de unde...la cum a produs banii pentru ca sa o cumpere, Dumnezeu o fi zis:gata.Din munca cinstita si din salariu, nu iti permiti nici in 2 vieti sa-ti cumperi o masina de asta; si apoi astea-s masini de viteza, nu poti sa mergi cu ea sub 80km/h, ca nu-si face motorul racirea bine...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru