VIDEO: Audi ridiculizeaza Mercedes, BMW si Lexus

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 10.10.2008
Audi a lansat un mini serial (Meet the Beckers) in care ironizeaza principalii concurenti. Iata primul episod!
Taguri: Audi, BMW, Lexus, Mercedes

Comentarii (49)

  • Paul L
    Dragut dar inutil
    Nu cred ca ridiculizeaza concurentii ci publicurile tinta de care are parte fiecare din acestia. BMW cu smecherii si MERCEDES cu babalacii. In cazul Lexus cred ca era mai potrivit un smecher negru cu bani din Ghetou :).Frumos facut dar oarecum POINTLESS. Oricand putem vedea aceeasi familie traznita in Q7 sau ML, smecherul intr-un CLK sau normalul intr-un Seria 3 sau Lexus IS.
    0 0
  • Marius
    Sa-nteleg ca daca esti o persoana normala (banala chiar), care merge sa-si prezinte fata parintilor, conduci un Audi, daca este un tip exuberant si ai o prietena" zglobie" conduci un BMW Cabrio in maniera sportiva, iar daca esti un milionar in dolari conduci un Mercedes....pai e destul de clara pt. mine alegerea.

    Ah, si mai era si Lexus, pt. familisti:)
    0 0
  • pfff....
    nu am fost fan audi niciodata, dupa tampenia asta de reclama....
    0 0
  • Porcarie
    Sunt perfect de acord cu Marius. Oricum dezideratul general este batranul cu Mercedes. Daca el zice ca masina e prea complicata nu inseamna decat ca e probabil vreun scriitor sau o pers. care n-are nici o legatura cu tehnologia, sau cu realitatea. Iar Audi? BANALITATE!
    0 0
  • hmda
    si audi pt cocalari nespalati cu ghiuluri de 3kg pe deget
    0 0
  • fny.ro
    Nu-i prima oara
    Trebuie sa iasa si ei cumva in evidenta. Si cam asta ii singura posibilitate pentru ei.

    Am mai vazut o reclama cu 4 brelocuri de la marci concurente si puse la un loc facea sigla Audi.

    Ii mai usor sa faci asta decat sa faci design-uri diferite la fiecare model in parte :)
    0 0
  • balanel
    lipsa de ispiratie
    Se stie ca Audi incearca de ani buni sa concureze marcile din titlu. Si aproape reusesc, insa continua sa faca o mare greseala: nu trec odata la motor central-fata si tractiune spate. Cam asta ar mai fi pasul de facut.
    Insa, din lipsa de inspiratie, se pare ca au ales sa faca acest clip de prost gust.
    In plus, dupa parerea mea, Lexus nu prea are ce cauta intre BMW si Mercedes, si nu din punct de vedere tehnic, unde se poate compara cu acesta. Ci din punct de vedere al STILULUI, care conteaza foarte mult la acest nivel de pret, dar se pare ca e un lucru pe care asiaticii nu-l vor stapani vreodata.
    0 0
  • Vam-pirelu
    Audi
    Hahahaha ... mai ... nemti-s nemti si tot nemti vor ramane ... is mai destepti k voi, care dupa cum descrieti marca audi se pare k ati umblat numa in Dacia. Fratilor, principali concurenti pe piata europeana a celor de la Audi sunt cei de la Mercedes si de la BMW, Lexus nu stiu ce cauta acolo.Si dak tot ziceti de Audi, ati uitat sa mentionati k au invetat quatro. Si mai nou toti producatori mari de autovehicule fac grila radiatorului la fel pentru fiecare model.
    0 0
  • @Mili
    deci in opinia ta, carevasazica concluzie e urmatoarea: scriitorii n-au legatura cu realitatea!
    ma fato/mai baiete ce-oi fi, tu n-ai nicio legatura cu logica si cu lb. romana si mai esti si banala/banal in incercarea de-a fi interesanta/interesant.
    0 0
  • Petrisor
    Nu inteleg
    Eu am un Logan si sant fericit.
    0 0
  • mai-mai
    In privinta mercedes si bmw nici o prb. Tot kk german(nemtesc,rusilor) . Dar despre Lexus sa nu vorbeasca ! Poate niste bebelusi de vreo 20 de ani carora le-a luat taticul ceva...........cu manele....
    0 0
  • Sa comentam aiurea
    Daca ai condus Audi, Mercedes și BMW si aici ma refer la cel puțin un an si aceasi clasa cu motorizări la fel poți sa-ți dai cu parearea altfel vorbim aiurea. Sa nu uitam si nivelul de dotare din fiecare.
    0 0
  • mertz
    mertz ramane nr 1.shtim cu totii dar e greu sa recunoashtem
    0 0
  • andrei
    audi bmw mercedes si lexus
    audi e o marca premium, mercedes bmw si lexus deasemenea, nu poti spune ca mercedes e pt manelari, bmw pt tzarani, audi pt nush c ..sau lexus pt oameni cu ceva iq, e o porcarie , fiecare e liber sa isi aleaga masina , si daca vb de marcile acestea sunt sigur ca acei domni nu se uita la pret. Nu masina omului iti spune ca asta e bogat si prost, sau bogat si cu problema la mansarda sau pur si simplu e bogat prin ceea ce face .. ceea ce gandeste, ci comportamentul acestuia la volan si nu numai.
    0 0
  • Stimabil
    Marci denaturate
    Mercedes, BMW, Audi sau Lexus sunt adevarate minuni ale tehnologiei. Faptul ca in Romania, o tara din estul Europei, ele au devenit emblema, ca sa zic asa, tuturor imbogatitilor peste noapte, manelistilor, ipocritilor si snobilor face ca aceste masini sa-si piarda din valoarea marcii in ochii oamenilor de rand. Romanii, in proportie alarmanta, au probleme de personalitate. Tot ce au trebuie sa fie mare, sa vada toata lumea (in special "dusmanii") ca nu e rupt in cur. Insa, de fapt, cati din ei nu-si mananca de sub cur doar pentru a salva niste aparente ?!
    1 0
  • Adandu
    Clasificare
    Parerea mea despre o posibila calsificare pe genuri ar fi urmatoarea: Mercedes ar fi pentru oameni care doresc confort maxim, BMW pentru tineri in special, au o sportivitate superioara lui Audi sau Mercedes, iar Audi incearca o combinatie intre confort si sportivitate. Nu stiu daca poti spune ca una e mai buna decat cealalta. Acum nu generalizati, pana la urma urmei fiecare isi alege masina dupa gust, buzunar si necesitati.

    Numai bine!
    0 0
  • Centralizator
    cam fortata
    Realitatea este cu totul alta, atat in Europa, cat si in Romania. Baietii de la Audi stiu foarte bine cate A8 au vandut anul acesta, sa nu mai vorbim de seria 7. In schimb S classe isi face de cap in segmentul sau, cat priveste Lexus, in Romania incepe sa se faca cunoscut. Din punctul meu de vedere este o masina extraordinara, incepand de la IS terminand cu LS sau cu seriile hibride. Filmuletul este pur Audi, binegandit de altfel, dar fara putere de penetrare a mintilor cunoscatorilor. Pe mine (si inca vreo 23) nu ne-a senzibilizat, eventual, in pauza de masa am facut glume pe seama cerculetelor!!
    0 0
  • Pai doar la asta sunt buni. Sa dea din gura .
    Incet incet lumea incepe sa priceapa ca masinile grupului VAG sunt niste minciuni, bine mai sunt si tarani care ridica in slavi VW ca na doar e cea mai tare masina dintre toate
    0 0
  • sofer nu posesor de permis
    documentativa
    in primul rand incercati sa descoperiti cine a facut filmul si nu in ultimul rand studiati un pic piata auto si graficele la nivel mondial cat si studiul de piata care este facut pe categori de clase si de nivel social, asupra persoanelor care "conduc" (nu doar poseda) astfel de masini
    0 0
  • hi
    am de 10 ani mercedes,nu credeam ca o sa trec vreodata la bmw, si anu asta am trecut si sunt f f fericit..
    0 0
  • Liviu din Sibiu
    Autoturismele
    Autoturismele se adreseaza oricarui potential client... ca isi permit anumite categorii sociale asta este altceva...dar nu ar trebui defaimata o anumita marca pentru ca isi cumpara si tiganii... mercedes de exemplu.Ma bucur ca nu v-ati mai certat intre voi.Nota 10.Liviu.
    0 0
  • lapusneanu
    Audi in voga
    stiti ca Audi este foarte apreciat in lume??? dovada este http://www.automobilesreview.com/auto-news/audi-the-clear-victor-at-7th-internet-auto-awards/5372/#comment-559
    0 0
  • Tre' sa recunoasteti...
    ca dac-ar fi sa fiti bogati toti, adique "Becaliceste" de bogati, jurati cu mana pe inima ca nu ati avea in garaj cate un model din cele mai tapene de la firmele astea trei. Asta pentru inceput !
    :))
    0 0
  • Bogdan
    o prostie
    Cum poti sa scoti in evidenta calitatile unei masini in comparatie cu alta masina concurenta daca nici macar nu faci o comparatie intre masini din aceeasi clasa. Cum sa compari un A4 cu vechiul seria 3 cabrio, cu S Klasse si cu Lexus RX? Comparatia trebuia facuta cu noua serie 3 de la BMW. Da iesea BMW castigator la toate capitolele. Nu prea vad cum Audi ridiculizeaza concurenta in acest filmulet. Oricum ai sta si ai analiza, nu gasesti motiv pentru care ar trebui sa laegi Audi pentru simplul fapt ca nu iti dai seama ce ofera in plus. Daca e o reclama, e foarte proasta. O fi facuta special pentru americani.
    0 1
  • OARECARE
    AUDI
    Inainte sa comentam despre acest filmulet, trebuie sa intelegem cu totii cateva lucruri:
    1. AUDI nu are nevoie de reclama deoarece a devenit un simbol al cunoscatorilor
    2. Cei care au Mercedes au platit confortul, cei care au BMW au platit sportivitatea masinii, cei care au Lexus au platit tractiunea integrala iar cei care au AUDI le au pe toate si ceva in plus
    3. Majoritatea descoperirilor tehnice in domeniul autovehiculelor (tractiune integrala, caroserie din aluminiu, volan pe dreapta s.a.m.d.) sunt descoperite de AUDI.

    Cat despre cei cu Logan si multumiti, nu am ce sa comentez.
    0 0
  • num ai 3 ? unii ar avea o flota
    Eu cred ca unii ar avea o flota ...nu numai cate una din model.Liviu.
    0 0
  • dragosh
    audi chiusapte
    la noi nu se potriveste. cei cu audi chiusapte conduc si ca cel cu bmw si ca cel cu mercedes. adica prietenii nostri cocalarii. habar nu au ce dotari are masina si la ce folosesc si conduc ca si cum e numai strada lor.
    0 0
  • Pentru audi chiusapte
    Ma repet ....autoturismele se adreseaza oricarui potential client... ca isi permit anumite categorii sociale asta este altceva...dar nu ar trebui defaimata o anumita marca pentru ca isi cumpara si tiganii... mercedes de exemplu.
    0 0
  • Florin Grig
    Pt Petrisor, ala cu Loganu'....
    Moshule, se vede ca ai Logan....Eu SUNT fericit ca nu am asa ceva...Din pacate se vede gradul de cultura dupa greselile gramaticale...
    0 0
  • Logan sau nimic ?!
    Nu e rau sa ai Logan ..rau e sa nu ai nimic.
    1 0
  • Putin sau nimic
    Hai sa fiu si spiritual "putin e mai mult decat nimic"
    0 0
  • andrei
    bv
    vad ca ati inceput sa va certati, eu care credeam ca vb ca niste oameni civilizati, cu ceva in mansarda
    0 0
  • clar ca ridiculizeaza celelalte marci de automobile...deci,uita-ti-va cata prezenta are audi in filmarea facuta de ei..splendid
    0 0
  • Crysty
    Comentariu
    Va spun eu realitatea: cei care au comentat pana acum sunt fani fie audi, fie bmw, fie Mercedes sau (mai putin) Lexus. Si cioara isi lauda puiul! Fiecare cu alegerea lui! Fiecare intelege altceva!Am observat o parere generala: Mercedes-lux, BMW-sportivitate, Audi incearca sa intre si el intre primii 2. Nu prea vrea sa recunoasca locul 3. Mai au de mancat ! Daca sunt asa de buni de ce nu sunt in F1? Deocamdata sunt sub aripa VW. Cumparati-va o masina nemteasca!
    0 1
  • Prostii
    vad caunii spun multe prostii, si cred ca le zis doar pt. ca asculta in gura lumii, doar din lene de a butona putin pt. a se documenta, si anume: tot ziceti de tractiune integrala. Fratilor, asa este, audi a inventat, dar degeaba daca au ramas la aceasi performanta. BMW de exemplu rupe audi la integrala, e mult mai promta tractiune (de mercedes nu stiu si nu ma pronunt). Un alt exemplu e cu grila, care zice cineva mai sus ca au inceput toti cei din concurenta au preluat ideea cu aceasi grila, te anunt ca grila si la bmw si la mercedes sunt aceleasi (cu mici retusuri) d multe generatii, de lexus nu stiu, dar e o masina pe care eu o apreciez. Mai mentionez ca sunt deacord cu cel ce zice ca VAG este o minciuna, la consul sunt praf. consuma de rupt. Eu am un bmw cu 163 de cai si cineva in familie are un VAG cu 105 si culmea, consuma la fel, nu mi se pare normal. La audi nu imi place ca nu ofera nimic anume, nu se lauda cu nimic (in afara de aceste clipuri - sincer m am saturat sa aud: da frate da ei au inventat quatro - bun, deacord, dar asta a fost demult, mai tote marcile au integrala acum, si chiar mai performante ca cele de la audi). Mercedes imi place, cand o sa simt nevoia de confort maxim o poate o sa trec la mercedes. Cine stie poate si la audi daca fac masinile macar sa difere putin de la o clasa la alta, si altele...
    0 1
  • pt OARECARE
    Mai baiete tu chiar esti un OARECARE.
    1. Caroseria de aluminiu a fost introdusa pt prima data de Honda pe modelul NSX.
    2. Daca tu compari Lexus care musteste de tehnologie ultramoderna si lux cu cotetele astea nemtesti inseamna ca inafara de tractor U650 nu ai condus altceva.
    3. Ce descoperiri a facut Audi?
    A, se lauda acum cateva luni ca a inventat sistemul de distributie variabil.
    Daca ei asa spun inseamna ca nivelul lor tehnologic este cu 10 ani in spatele celor de la Honda care chiar au inventat acest sistem de distributie variabil acum vreo 10 ani (Vtec)
    Deci cum am mai spus la vorbe nu-i intrece nimeni si la marketing de prost gust.
    0 0
  • serios?
    Serios? Poate ar trebui sa te interesezi de ultimul seria7. Dupa ce te documentezi, deja poti sa uiti ca exista Lexus.
    0 0
  • jmk de rOM
    TARA LU PAPURA VODA VA DAU FOC CU O TIGARE
    bai saracilor , romanu este cea mai idioata natie posibila : se pricepe la orice de la football , masini constructii , bucatarie ..... dar la toate e varza . pana nu fura ceva nu se simte bine . are in reflex ideea " sa moara capra vecinului "...
    De fapt ce sa ceri unui popor de comunisti care isi turna vecinu la securitate ca avea mai multe sarmale in frigider .
    Si mai nou de cand a aparut internetul isi arata invidia specifica romanului frustrat pe forumuri samd .
    mai baieti astea sunt marci premium iar persoanele care conduc aceste limuzine nu au timp sa stea pe net sa dea komenturi rautacioase deci voi sunteti niste frustrati cu DACIA.
    Cei care detin aceste superbe imuzine sunt jmekeri de ROMania care in timp ce voi va certati ici pe toate tampeniile posibile isi umplu buzunarele cu bani vostrii si isi mai kumpara neste jante la qiu7 si vreo cateva kile de aur.
    in timp ce voi geneRATIA hai5 va umpleti pampesrii in comentarii inutile si total aiurea ca bmw e mai tare si ca audi e mai cct si altele baietii mai trag un tun ( eventual din banu publik) si isi ai fac cate o vila pe la pepera .
    La munka ba stresatilor in lok sa va oftikati ca vecinu are nu stu ce si sa va eliberati invidia pe net mai bine la lopata ca avem mult de construit sa ii ajungem pe nemti.
    Din cauza anilor de comunism in care romanii au fost obligati sa fie egali avem pe strazi specimene cu 5 kile de aur la volanu unui bolid si fara frica de orice lege si opusul stresatiii ca voi care isi arata neputinta vorbind aiurea sa se alfle in treaba . Desteapata te romane ca ....
    0 0
  • Gustul nu se discuta
    Adevarul e ca gusturile nu se discuta. Sunt convins ca BMW produce automobile foarte bune, dar mie pur si simplu nu mi-au placut aproape niciodata. Au un design care nu ma impresioneaza deloc, in schimb fratele meu e mort dupa ele. Mai degraba optez pentru Mercedes sau Audi. Lexus mi se parre asa si asa. Daca alegi o motorizare care se aseamana cu o alta din aceasi clasa auto, conteaza mai mult ce vezi cel mai mult (adica bordul si culorile lui pe timp de zi/noapte), daca comenzile sunt aranjate asa cum iti place,... Pana si culoarea la exterior nu conteaza asa de mult decat pentru altii. Nu vezi exteriorul la fel de mult cum vezi interiorul.
    0 0
  • Iar va certati ?!
    Iar va certati ?! Pentru ce ? Aici e vorba de masini. Unii au mai de marca altii au Logan-uri ...fiecare dupa posibilitati.Care este incult asculta manele si in Logan si in Touareg.Asta tine de fiecare om in parte.
    0 0
  • OARECARE
    PENTRU bbb
    Nu meriti sa-ti raspund insa fiind sambata hai sa fac un compromis:

    Pt pct 3 daca stii ce este acela un link da un click aici http://www.audi.ro/historie.php
    Pt pct 2 trebuie sa-ti explic ceva: filmuletul are un deficit si anume faptul ca lexus-ul pt toyota, infinity pentru nissan sau brabus-ul pentru mercedes sunt clase de lux, deci nu se compara cu masinile uzuale, de serie, sau cum vrei sa le spui gen bmw 318, mercedes 220 sau audi a4.
    pentru punctul 1 am doua lucruri sa-ti spun
    a) conduc o masina de 179 Cp cu motor de 2,5 (nu-ti spun marca fiindca oricum nu faci nici o diferenta)
    b) sunt o gramada de lucruri pe care nu le stii, nici macar despre U650
    0 0
  • stiu io, stiu io
    U650, merge cu bio-ulei-de-floarea-soarelui si cand trece astfel tunat unul pe linga tine...ti se face foame deoaresce carvaszica miroase a cartofi prajiti. Si mai are si o istorie care dovedeste ca tara asta cu ACESTEA si-a tras numele de "GRANARUL EUROPEI". Asta pana au facut-o praf dragii...si scumpii...si etc. astia de acum, care-o conduc, dar nu cu U650
    0 0
  • Bine bine .. lasa sa "ridiculizeze" ei prin reclame .. BMW si Mercedes oricum vor fi peste audi tot timpul ..
    0 0
  • noname
    pentru prostii din RO
    Cand vad ce cretinisme insirati aici mi se face mie rusine ma. Voi saracilor ati auzit de Audi RS6? 580 CP? Cum va permiteti sa comparati masina aia cu alte marci? Informati-va dracu inainte sa scoateti ceva din gura.
    0 0
  • hihihi
    mercedes -audi - bmw = kk comunist si umflat de bere ! NU uitati ca masina e un mijloc de treansport de la A la B ! Vreti competitie , duceti-va la competitii , concursuri si nu va prostiti pe strazi ! Sa te mandresti cu o masina ?! Da , daca ai facut-o tu ! Altfel pt. ce sa te mandresti? Orice bebelush poate da niste bani si lua o masina , indiferent care. Faceti si voi o masina , mandriti-va cu ea ! Altfel......
    0 0
  • pt un Oarecare
    1. Nu am nevoie de link-uri am memoria destul de buna.
    2. Din cate tin minte Brabus este un tuner oarecare care modifica mercedes. Nu am auzit de nici o masina Brabus 220 CDI. Deci Brabus e una si Infinity, Lexus, Acura este altceva.
    3. Masina mea nu are nevoie de motor de 2500 cmc ca sa scoata niste amarati de 179 cp. Ii ajung 2000 cmc ca sa scoata 200 cp si asta fara turbo.
    Din fericire nici nu ma intereseaza lucrurile alea ce le spui tu despre U 650, pentru astea exista tractoristi ca tine.
    0 1
  • Codru'Penal
    incredibil
    Sunt posesor de BMW seria 5 si ma simt jignit. Nu va pot spune cat sunt de inteligent, de manierat, de bine-crescut, de batran, de bogat, de "colorat", de xenofob, nu pot si nu vreau sa stiti cat sunt de OM sau de bogat, nu sunt nici politician si nici nepasator fata de ceea ce se intampla in jurul meu, sunt doar EU, un biped roman, care a muncit sa poata trai, sunt un mare iubitor de libertate, cu tot ceea ce presupune aceasta, inclusiv posibilitatea de a alege. Apreciez onestitatea, ii iubesc pe cei care iubesc la randul lor, etc. Va intreb, eu, omul general si banal, eu e firesc sa ma simt jignit? Asta nu e politica de marketing, clipul asta nu promoveaza nimic mai mult decat o manea, competitia inseamna altceva.. Nu am mai avut chef sa citesc toate comentariile, m-am enervat la o chestie de genul "audi a inventat quatro"... Din punctul meu de vedere, lasand la o parte faptul ca "x drive" e mult mai performant, audi ar fi putut sa inventeze si roata si apa calda, ar putea sa fie mai tari decat ferrari, pt mine nu mai inseamna NIMIC pt k m-au jignit nedrept si grosolan. RUSINE!!
    0 0
  • Codru' Penal
    de exemplu
    Asta e publicul tinta al producatorului "Audi"?

    pentru prostii din RO
    de noname (12.10.2008, 02:51)

    Cand vad ce cretinisme insirati aici mi se face mie rusine ma. Voi saracilor ati auzit de Audi RS6? 580 CP? Cum va permiteti sa comparati masina aia cu alte marci? Informati-va dracu inainte sa scoateti ceva din gura.

    Prietene, as putea sa te rog sa mai citesti si tu o carte, dar cred ca ar fi inutil si sa ti-o cer si daca ai citi-o.
    0 0
  • Quattro GmbH
    Stapanii inelelor
    Asta inseamna ca baietii din Ingolstadt se distreaza pe seama competitorilor directi. Iar la ora actuala, date fiind vanzarile si calitatea produselor Audi, au tot dreptul. Renumele subliniate clar in filmulet nu pot fi uitate cu una, cu doua, oricate persoane ar jigni. Si ele se potrivesc de minune celor 3 rivali. Audi über alles !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru