VIDEO: BMW 535 diesel vs BMW 550 benzina

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 18.03.2008
Top Gear a testat in paralel versiunile diesel si pe benzina ale lui BMW Seria 5. Vezi concluziile britanicilor.
Taguri: BMW, Seria 5

Comentarii (31)

  • 545i
    De fapt versiunea pe benzina din teste este un 545i.(4:53)
    0 0
  • E de cand lumea testul asta...Chiar ati ramas fara subiecte?
    0 0
  • @Alex
    Right on mate.Cred ca episodul asta e de prin seria 6 sau 7 adica de acu vreo 2 ani, poate 3 chiar...Si daca stau si ma gandesc bine cred ca BMW are o versiune mai noua de seria 5 decat ce s-a testat acolo.Hai ca asta a pus capac deja...
    0 0
  • Marius
    old news
    Ma faceti sa imi para rau ca primesc newsletter-uri de la voi .
    0 0
  • ce nerusinre
    de parca vi s-ar prezenta ceva pt care trebuie sa platiti. Daca nu va place nu va mai uitati domnilor
    0 0
  • Acidman
    mda
    imi pare rau ca n-am mai stat de site ul meu auto. c a se pare ca competitie nu prea exista. cred ca are 4 ani subiectul asta. ultimele 3 serii le am pe pc si sigur nu e in ele...
    0 0
  • segepe
    545ix345=265/3,14
    rumanashilor, le stitz voi pa toate ca e loc destul in kapu vostru. daca nu va place statzs akas
    0 0
  • plumbiX
    DIESEL
    Diesel-ul a fost si ramane preferatul meu...
    0 0
  • BENZINA
    inca un motiv in plus pentru a avea o masina pe benzina!!!!am doua masini pe benzina dar pe nici una nu as schimba-o pentru un diesel,never
    0 0
  • Gangsta
    Lol... cand noi ne uitam la episodul asta (luat dupa torrenti)... automarchet nici nu era :))
    0 0
  • mosi
    sunteti niste mosi, cautati in "almanahe" subiecte?
    0 0
  • ~!~ TEXAN ~!~
    BAI BASTÂRCILOR ...
    Daca nu va convine news letteru' renuntati la el ... si mai taceti dreacu din gura ... poate unii nu le-au vazut ... sau le-au vazut da nu comenteaza prost ca voi .. !
    0 0
  • luxxxien
    Foarte frumos
    Pentru cei care au vazut chestia asta deja de cativa ani si nu si-au exprimat parerea referitoare la test...Eu nu am vazut! Si imi pare bine ca am vazut acum!Pentru restul populatiei: de gustbibus... Daca iti place Diesel ia un Diesel, daca iti place benzina ia benzina, insa urasc sa aud fraza "cheaper to run"... Un prieten de la o reprezentanta auto imi spunea de un client care s-a codit vreo luna pana sa-si cumpere o masina de peste 35.000 Euro, cu banii jos, si si-a luat un Diesel, mai slab decat varianta pe benzina, pentru ca consuma putin... Ha!La masinile mici si medii conteaza daca iei Diesel sau benzina, si chiar si asa, calculele se pot face numai in conditiile in care faci un anumit numar de kilometri anual... Diesel-ul este mai economic la consum, mai scump la achizitie, mai scump la intretinere, si pentru o durata medie de viata de 5 ani trebuie sa faci minim 30.000 km / an ca sa spui ca ai facut economie.La masinile mari, sau cu pretentii mi se pare zgarcenie combinata cu snobism sa dai 50.000 de euro pe o masina si sa te uiti la consum...Asadar, eu raman la benzinare, mai ales in conditiile in care motorina va fi din ce in ce mai scumpa, si Diesel-urile la fel....
    0 0
  • Bah ce vatz shmecherit toti
    Fain sa ai internet baieti ? cu torenti ,dc-uri si alte cele .. deja suntem in mileniul trei nu? trebuie sa aducem si nesimtirea cu noi ,ca altfel nu putem dovedi ca suntem romani . si trebuie sa ne luam neaparat de cel\cei care au uploadat acel video , oricat de vechi ar fi el , poate sunt unii care nu lau vazut ,dar la asta nu ne gandim , nu ? nuti place nu t uita . nu te obliga nimeni !Cat despre test > la pretul benzinei si al motorinei din ziua de azi ,Dieselul e cea mai buna alegere . nu merita 3-4 litri\1oo in plus ptr 2-3 secunde .
    0 0
  • Preacuviosul Paisie
    lasati-o ca macane
    Daca tot va luati toate stirile de-a gata de pe www.worldcarfans.com, aveti grija ca celelalte materiale sa fie, daca nu originale, macar spontane.
    0 0
  • Alexei
    E vechi! Alt film nu aveati si voi?
    0 0
  • nu intzeleg
    nu inteleg in loc sa dea un newsletter da bun pe zi dau 30 si toate anoste.
    0 0
  • :)
    @puZz Nu cred ca faci tu peste 30.000km pe an ca sa fie avantajos sa-ti iei pe motorina. Si pica mult mai repede...mai ales pompa...dar asa sunt romanii...daca si-ar face fiecare un calcul, cred ca o ia razna romania. Mai ales ca acum motorina este 3.9ron :)
    0 0
  • tot bmw...
    ptr increzuti
    ..fratilor nu toata lumea a vazut reportajul, chiar nu pricepeti ?! chiar v ati plictisit de messenger si v ati mutat aici sa aveti ce tasta ? sau vreti sa pareti cunoscatori ca aveti toate serile lui Clarkson sau tot cei stire in materie de masini.. grow up.... un film bun, va fi bun si peste 50 de ani, daca intelegeti aluzia, egoistilor...
    0 0
  • tot bmw...
    ca fapt divers
    ..si cine crede ca diferenta intre diesel si benzina este doar economie de carburant nu stie mare lucru in materie de motoare.Motorul pe benzina e mult mai complex si are mult mai multa electrica, cea ce presupune si defectiuni mai multe, nu stiu cati cunosc faptul ca diesel ul are nevoie de un curent foarte slab ptr electrovalva de la pompa de motorina ca sa functioneze, pe cand benzina..no coment....acceleratia de la 80 la 120 de km/h e mai mare la diesel....si o putem tine la nesfarsit asa....iar turbina aia nu cade asa cum credeti voi, a mea are peste 200.000 de km si vad ca nu dezamageste (318d)
    0 0
  • frumos
    foarte marfa :)
    0 0
  • nasol
    sa puneti ca nou un film de youtube care e postat de 11 luni.. suntem cu un an in urma restului lumii?
    0 0
  • si daca ajunge sa consume la fel...diferenta o face felul in care coduci dieselul fata de cel pe benzina.
    0 0
  • jnekeru
    pai si ai sa o luam asa...la disel o revizie e mai scumpa ca la benzina...diselul e mai zgomotos ca benzina, si vorba multora daca nu faci vreo 30000 de km pe an unde mai e investitia intr-un disel...masina diesel e mai scumpa, motorina e mai scumpa, si sunt si multe masini pe benzina care consuma destul de putin...da romanu tot roman
    0 0
  • prea vechi video :|altele noi nu aveti si noi :|
    0 0
  • pentru linistea noastra
    Patriciu are hemoroizi, OMV-ul nu mai face profit de 345% pe luna, deci este un fecalom financiar la mijloc. Asa ca incepand de azi dimineatza el, "Mongulul" carburantilor onerosi si-a tras o operatie de "price adjustment", asa ca motorina costa 4,1-4,3 lei/L. Ne vor linisti de tot. Acum este momentul sa le dorim..."numai bine" si sa aibe parte de...si cu...ce au avut la nastere !!!
    0 0
  • tot bmw...
    ptr jnekeru..
    hai s o luam cum zici tu: de ce e revizia mai scumpa la diesel, ca nu mi d au seama...nu tot 4 filtre schimbi?(motorina,ulei,aer,polen)toate pana in 50 lei bucata, made in germany, apoi, diesel ul e zgomotos daca vorbim de golf 1 de exemplu..iar daca ai fost atent la prezentarea video de mai sus, ai sa l vezi pe Clarkson masurand decibelii in habitaclu si daca mai si traduci o sa ramai surprins ca e mai "liniste" in diesel, deci vorbim despre masini din zilele noastre, si imi pare rau ca nu ai inteles ca diesel ul nu e sinonim exclusiv cu economia de carburant...si daca romanul e mai handicapat asa cum zici tu, oare neamtu, japonezu, care le tot fabrica cum e..?
    0 0
  • killer
    pt tot bmw
    Ok...dieselul testat e mai putin galagios decat benzina, dar...te-ai gandit oare ca la alte masini nu se poate spune acelasi lucru despre cat de galagios e o benzinara comparativ cu un motor pe motorina? am diesel si crede-ma k nu cred ca renteaza f mult decat daca faci peste 30 000 km anual - pt mine unul a rentat (am facut 120 000km in 2 an - stateam mai mult in masina), dar...acum vreau o benzinara...d c?! pt k se incalzeste mai repede, nu mai este o diferenta f mare ca pret intre motorina si benzina si...nici sound-ul motorului pe benzina (aici ma refer de exemplu la un leon fr) nu se compara cu cel al unui diesel...Oricum...fiecare isi cumpara ce vrea si dupa posibilitati...v-am pupat
    0 0
  • sailor66
    benzina sau diesel
    fratilor dieselisti...lasati bau-bau-ul cu consumul si ganditi-va cat va costa intretinerea si rk-ul la un diesel comparativ cu benzina!!! dieselul e pentru vapoare si tractoare daca nu stiati!!!
    0 0
  • benzina
    am dat 318 din92 116-118 cp bezina am luat un 320D din 2000 136 cp diferenta de consum sub 2L/100 km la 12000km cat fac pe an cam 8 milioane in plus cu toate ca am 136 cp nu mai este placerea condusului aceeasi ca pe benzina sa auzi motoru turat la 6000 la o depasire. Cu 136 cp fac multe depasiri dar atat numai au nici un farmec te duce si te aduce nimic in plus. Anul asta sper sa iau altu pe benzina 318 143cp pt ca merita 8 mil in pus pe an diferenta de consum dar stiu ca conduc masina altfel imi las nevasta sa conduca ea pe disel ca poate pe ea o incanta.
    0 0
  • 535d
    Vreau sa va spun ca am cumparat BMW 535d cu pachet M ca si cel din test si ca masina este ceva de vis. Cum merge si ce poate nu iti dai seama pana nu ai condus masina.
    Cat de consum ia 11,5 l in oras si 9,5 afara pe autostrada. Intretinerea costa in jur de 1000 lei schimb filtre si ulei la 20.000 km.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru