VIDEO: Comparativ intre vechiul Audi RS4 si noul S4

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.04.2010
Americanii au incercat sa treaca in revista aspectele pozitive si negative a doua dintre etaloanele Audi in materie de performanta. Este vorba despre vechiul RS4 si noua generatie a sportivului S4.

Comentarii (7)

  • Andrei
    Audi
    RS4 imi place m ai mult
    6 2
  • Hossam
    ce face Audi S4?
    Ce spunea stimabilul domn chelios? Audi cam inghite ulei?
    Vai de capu lor, Audi nu poate sa rivalizeze cu Peugeot ce sa mai vb de performanta. RS4 era super tare, imi place sunetul, dar noul A4, e mai buna in stadiul de masina de familie!
    Cam multi bani investiti in research and development din partea Audi, sa va reamintesc? 1 miliard euro?
    Inca un - pt audi!
    comparati va rog, motorul peugeot 2.7 HDI-V6 vs 2.7 TDI ( ce denumire poate sa aiba ) V6, unde sunt 204 cp, unde sunt 190:)))
    Super
    2 12
  • RS4
    Un "S" nu va fi niciodata un "RS". Punct.
    8 3
  • @Hossam
    Lasa-ne bai tata cu Peugeot-urile tale. Arata-ne un concurent de la Peugeot pt RS4 si dupa aceea mai vorbim. PA PA
    9 3
  • @Hossmam
    Cu tot respectul domnule, dar sunteti prost
    Atat 2.7 HDI cat si 2.7 TDI sunt motoarele V6 3.0 atat HDI cat si TDI dar cu anumite limitari, pentru a reduce consumul, de aceea de exemplu pt TDI el vine doar cu cutie Multitronic. Daca vroiau il faceau de 210cp sau 222cp si unii si altii. Aici e optiunea de marketing a fiecaruia.
    Daca vrei o comparatie fa intre 3.0 HDI (236cp) si 3.0 TDI (250cp pt A8, sau 240cp pt A4). Oricum ambele sunt motoare Diesel foarte bune.

    Cat despre partea cu uleiul, deja ne-am plictisit de tampenia asta. Da, problema era pe PD, dar numai un meltean de la noi da 25000 pe o masina si se zgarie pe ochii ca mai da 50 Lei pe an, pt 1L de ulei.
    5 0
  • serifu
    @hossam
    cocalarul specific probabil cu pisicuta din 90, care are ceva cu TDI, ca asa o auzit la scara blocului, in timp ce spargea niste coji de samanta si despica ultimele noutati despre mahalagioaicele din cartier
    4 0
  • UN fel de indemn sa cumperi S4 comparandu-l cu ceva ce nu il mai concureaza oricum ca e scos din productie.

    Altfel luat, comparatie intre cal si magar cu iz publicitar.

    Aaa... e nromal sa manance ulei daca e motorul nou si nu s-a mers cu el iar la drive test nea caisa calca pe pedala ca si cum ar urca scarile. Comparati-le si voi la acelasi nivel de uzura. O masina care nu consuma ulei deloc e defecta rau sau nu are motorul pornit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru