VIDEO: Cum ajunge un Impreza STI un WRC

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 05.09.2008
Va prezentam un material video de 3 minute care cuprinde cele 800 de ore necesare transformarii unui STI in WRC.

Comentarii (6)

  • Andrei
    O super mare prostie.
    Deci Subaru le da masina de strada si ei o desfac de tot ca sa o faca de la 0 pentru WRC. Pai si ii durea in fund sa le-o dea de la inceput facut WRC?

    800 de ore sunt o gramada si asta numai pentru o masina. Pentru cel putin 2-3 cate are fiecare echipa... 2400 de ore pierdute pentru cateva asamblari si dezasamblari? Mi se pare super aberant oricum!
    0 0
  • catalin
    confuzie
    pai cineva trebuie sa o prepare pentru wrc ca doar nu se prepara singura :))

    a nu se confunda wrx cu wrc!!!!
    0 0
  • Andrei
    Am explicat gresit
    Ma refeream, de ce nu le da Subaru piesele si sasiul gol de la bun inceput. Adica macar nu o mai desambleaza. O fac de la 0 si gata. In fond... ei o desfac si o reasambleaza de la 0 :)
    0 0
  • wrctheo
    wrc usa??
    Cum se face ca n-am auzit de echipa asta Subaru USA? Poate nu o fi totusi un WRC ci eventual un N, H.. Oricum, filmuletul este senzational. Iar despre timp... mi se pare cam mult sunt totusi 800 de ore, asta insemnand o luna si ceva, lucrand zi de zi cate 24 de ore, deci non stop.... :|, mai ales ca piesele nu le fac ei, ci sunt subcontractate. Ala nu-mi parea atelier de fabricat haldexuri de exemplu, sau cutii secventiale si nici motoare, tot ce am vazut este ca un tip a sudat intercoolerul jos, spre deosebire de WRX normal.
    @ Andrei.. Era o chestie ca Subaru sa dea doar coaja.. Si la noi s-a vrut lansarea unor editii de Dacia Logan dedicate sportului cu motor. Dar nu s-a mai materializat nimic. Romania.. :|
    0 0
  • nu e chiar o prostie
    Ai mare dreptate Andrei, doar ca din grafica de pe filmulet arata ca masina o dezasambleaza in doar 24 de ore, iar daca in total se lucreaza la ea 800 de ore alea 24 par prea putine si e mai rentabil sa conduci masina pana la atelier decat sa aduci sasiul cu o alta masina
    0 0
  • Nu e WRC
    Fratilor, nu va mai contrati aici, ca oricum ala nu e WRC, e un STI tunat. 80% din film arata cum se monteaza roll-cage-ul si alte piese de marire a rezistentei. Restul e motorul care e sigur acelasi, dar putin tunat si mai sunt accesoriile necesare pentru competitii. Competitia e ceva local nord-american, niciun caz WRC-ul. Masina e de fapt identic cu un STI N14 participant in Campionatul nostru de raliuri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru