VIDEO: Cum protejeaza noul Opel Meriva coloana vertebrala

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.04.2010
Opel a publicat un video care prezinta o srie de beneficii mai putin obisnuite ale noului Meriva. Mini MPV-ul protejeaza coloana vertebrala multumita deschiderii ingenioase a usilor.

Comentarii (13)

  • TAMPENII
    Luati opel, va rugam. De asemena va rugam sa nu va mai aplecati sa va incheiati la sireturi, sa nu mai carati sacose de la supermarket si sa nu va mai luati oricum ci in anumite conditii special studiate copiii in brate...... poate fi periculos!!! tampenii...
    10 7
  • Pe 5000 ca intai au scos masina pe piata si apoi s-au gandit cu ce sa prosteasca prostii si au facut filmuletul asta.

    Pe langa faptul ca e complet irelevant, facand comparatii intre un monovolum si un estate; mai are si explicatii retarde.
    10 6
  • Vortex66
    LOL
    Opel ii ca fratele retardat din lumea automobilistica.

    Si vad lumea argumentand de ce si-a luat Meriva. Pai.. nu-mi rup spatele cand ma urc in spate, ce face sotu' ii treaba lui :))
    5 9
  • ce bine arata noua veche linie design de la Opel, ma refer la Opel Astra H , Opel Meriva A, Opel Zafira B, Opel Vectra C.TOATE aveau muchii, le admirai forma "sharp".Tot cu muchii erau si Renault-urile din generatia Vel Satis , Espace( inca se mai fabrica) ,Avantime si Megane 2.Acum toate se fac rotunde parca intentionat forma feminina.La dracu cu politica lor!
    5 8
  • am vrut sa zic "ce bine arata vechea".imi cer scuze de greseala.
    5 5
  • varzari
    N-ai cu cine ma, niste tarani ! de la inceput pana acum.

    Si probabil ca mai urmeaza :)
    4 5
  • enigma
    Chiar stateam si ma gandeam: De ce mi-as lua vreodata Meriva???
    Acum am aflat. Dar tot nu vreau!
    4 5
  • Marius
    Eh...
    Mie imi plac usile care se deschid in stilul "Rolls". Sunt chiar cool si mi-ar placea sa le vad si pe mai multe masini ca si optionale. (desi asta ar implica unele costuri de constructie)... in fine.

    Oricum, nu's fan Opel. Si le dau dreptate celorlalti care au comentat cum ca Opel a facut masina si abia apoi s-au gandit cum sa o promoveze cu usile astea "special".
    4 6
  • Opelul nu este o masina proasta ci un compromis intre costurile de intretinere si calitate,masina perfecta pentru cel ce vrea sa economiseasca,clipul asta e un compromis intre prostie si marketing,chiar nu ma asteptam de la ei!
    4 3
  • adn opel
    Vai de prosti
    Macar Opel are decenta sa scoata ceva original
    OPEL scoate ceva original si fiabil orangutanilor,cred ca voi trebuie sa va luati TATA NANO la mintea voastra nepereche...de redusa,de ce nu comentati la VW ca azi maine toate au aceleasi chestii de dizain doar marimea conteaza si cat de tare se aud manelele ca si boxele se pun tot in functie de model..polo mici pt furnici,glof sa se auda acordeonul mai bine...,tot inainte OPEL,oricum modelele sunt foarte reusite si o sa vedem la sfarsit cine rade mai tare,sa auzim de bine.
    12 2
  • @cocalarul adn opel
    aloooo haules
    dizain? arici cu pedale ce esti
    2 7
  • florin
    fratilor hai sa ne trezim nu va fraiereste nimeni, nici macar nu va intreaba ceva ,nu ar fi mai bine sa ne abtinem , oare clipul va indeamna la prostitutie de va ofensati asa? cati dintre comentatorii astia lezati au vazut macar masina asta???nu vreau sa supar pe nimeni , dar sincer exagerati..........
    6 1
  • Comentarii...
    Stimabililor, ma ingrijoreaza limbajul pe care il folositi pe de o parte si retorica domniilor voastre. A comenta ceva doar ca sa iti racesti gura de pomana sau ca sa pierzi timpul vad ca e optiunea multora. Daca v-ati chinui putin sa va intrebati de s-a facut acest film v-ati da seama - ca sa explice - ca de fapt chiar au gandit cand au facut aceasta masina.
    @ Alex - comparatia e de fapt intre un model cu usi conventionale si unul cu usi "cotrovento" (sau de Rolls cum precizeaza cineva) nu intre un monovolum si un estate...
    Filmul incearca sa explice conceptul ergonomic al noii Meriva.
    Care are optional si scaune fata certificate de AGR (apropo doar Opel si Mercedes au aceasta certificare si doar pentru anumite scaune). Aceste scaune de la Meriva - au nivelul de reglare cel mai mare din segment 60mm pe inaltime si 240mm pe lungime - deci iti gasesti cea mai buna pozitie de sofat usor.
    Pe de alta parte exista o statistica in Germania care spune ca:
    50% dintre soferi petrec in jur de 90 min. pe zi la volan.
    Cand conduci 2/3 din corp sunt in contact cu scaunul si aprozimativ 60% din totalitatea zilelor de munca pierdute sunt legate de probleme cu spatele(coloana) - vezi aici cam cati suferinzi de lombosciatica sunt si la noi....
    In ceea ce priveste usile ele se deschid la 84 de grade fata de cele conventionale care se deschid la 67 de grade aceasta iti permite sa intri si sa iesi mai usor din masina, ca si sa fixezi de exemplu mult mai simplu un scaun de copil. De asemenea nu trebuie neglijata zona de protectie care se creaza la deschiderea usilor - poti sa supraveghezi usor copiii.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru