VIDEO: Curs de pilotaj sportiv cu AMG Driving Academy

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 26.08.2011
Divizia de performanţă AMG a celor de la Mercedes ne prezintă în 10 filme scurte câteva dintre caracteristicile fundamentale ale şofatului sportiv.

AMG DRIVING ACADEMY - Introducere

 

AMG DRIVING ACADEMY - Frânarea

 

AMG DRIVING ACADEMY - Slalomul printre jaloane

 

AMG DRIVING ACADEMY - Subvirarea şi supravirarea

 

AMG DRIVING ACADEMY - Trasa ideală în viraje

 

AMG DRIVING ACADEMY - ESP-ul

 

AMG DRIVING ACADEMY - Derapajul controlat (driftul)

 

AMG DRIVING ACADEMY - Tehnica Lead/Follow

 

AMG DRIVING ACADEMY - În condiţii de cursă

 

AMG DRIVING ACADEMY - Tururi rapide

Comentarii (2)

  • mowgli
    ha
    Vedeti? nici un comentariu, probabil nu s-a uitat nimeni la povestile astea de adormit copii.Daca dadeati si voi 10 clipuri care sa te invete cum sa lasi geamu jos, sa scoti antebratul pe geam, sa-ti piepteni parul, sa scuipi o samanta pe geam si sa schimbi cd-ul cu "manele la maxim vol 2" in acelasi timp in timp ce si claxonezi o fufa in roz, ei bine stirea asta era cea mai vizionata pe saptamana asta.Da asa... cui dracu ii pasa de transferu de mase? adica de ce si-ar muta cineva masa din bucatarie? ce tampenie frate... s-apoi treburile astea cu franatul fara sa iasa cu scart... cine dracu si-ar dori asta? pai cum fac eu senzatie la club daca nu alunec cu masina pana in poarta?Sau pozitia la volan... iarasi imi pierd 3 minute din viata vazan un american care imi explica cum sa-mi pun scaunul cand eu deja stiu ca trebuie sa fie spatarul rabatat pana pe bancheta, eu sa conduc in pozitia "pa spate" (ca si dusmanii mei) cu cotiera indreptata spre constelatia Taurus.
    Slab articol, va astept cu unul de interes pentru soferii din Romania.
    5 1
  • titisnickers
    Superb
    Let's burn some gas:D

    @mowgli - ai perfecta dreptate, desi sper ca mai sunt niste unii care isi cumpara masinile astea si ma refer la amg, m si rs pentru performante si pentru adrenalina, in detrimentrul manelelor si opulentei.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru