VIDEO: Dacia Duster, primul film oficial de prezentare

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Dacia a publicat astazi primul film de prezentare al celui mai nou model din gama, SUV-ul Duster. Imaginile expun static modelul off-road.

Comentarii (13)

  • catalinB
    inca nu am aflat cum arata interiorul :)
    8 1
  • interior
    Interiorul este derivat din cel al lui Sandero cu mici modificari.
    Probabil apar alte variante de culori si cateva butoane/controale in plus
    8 3
  • Frumoasa
    Frumoasa rau pacat ca are niste unghiuri c-am drepte, iar fata nu sriu de ce ar mie imi da spre un facelift la o LADA 4x4 :)), era mai bn daca utilizau mai multe elemente de pe concemt cel putin farurile.
    6 7
  • alecstm
    exterior
    nici exteriorul nu o sa ramana la fel, mai vin bandouri pe portiere si aripi. Vor mai fi si alte ornamente. Ghinionu e, ca matritele inca nu sunt gata, deci varianta finala pana in martie - aprilie nu vad cum sa apara pe piata.
    3 2
  • Duster
    Nu mi se pare cel mai frumos SUV, dar la pretul preconizat o sa aibe un succes enorm...
    7 3
  • valentin
    PRAFUILA :)
    intrebarea e daca va la pretul de pornire de 11.500 vor avea bunul simt sa o doteze cu AC, per total arata binisor si s-ar putea sa dea lovitura in VEST
    6 3
  • adrian
    MERGE?
    Nissanul asta ieftin merge sau il iei doar sa il tii in curte si sa il speli si sa il ingrijesti? Este un "pet" sau un breloc?

    Sincer... sper ca Dacia sa inceapa sa aiba si un segment mai ridicat calitativ (evident si cu un pret pe masura), acele produse sa fie testate si sa ridice brandul marcii. Dar numai daca ar fi un produs national (la piese si manufactura ma refer). Daca va scoate in continuare produse proaste si ieftine nu va face cariera. Sunt destui oameni in tara asta (si pe sosele ma uit) care au multe masini din categoria premium. Cred ca este un segment pe care dacia il poate aborda cu incredere si fara retineri. Masinile premium vor ridica marca din zona de ridicol unde se afla de multa vreme. Poate sa dovedeasca ca si la noi in tara se pot face masini scumpe si foarte bune.
    1 14
  • @adrian
    carcotas
    Daca vom fi in continuare doar carcotasi, citat "Daca va scoate in continuare produse proaste si ieftine", afirmatia apartine lui Adrian, nu vom putea sa ne depasim conditia joasa de balcanici adevarati! Adrian iti reamintesc ca Dacia "proasta si ieftina" se vinde minunat in Vest, unde in caz ca nu ai aflat exista o cultura auto cu vechime, nu "specialisti" aparuti peste noapte! Inca ceva domnule specialist: daca preferi o anumita marca sau model nu inseamna ca celelalte sunt proaste! Tipic romanesc...
    13 0
  • o cumpar
    daca o sa aibe un pret decent o cumpar. E ideala pentru drumurile din Romania. Cu 4x4 nu ai probleme iarna, cu garda ridicata urci ce bordura vrei, cu motorina scoti un consum mic si un cuplu mare, la revizii si piese nu platesti mult, plus ca ai spatiu inauntru.
    11 1
  • ...
    sunt curios de interior...daca il are k loganu m-a dezamagit...nu ca este urat..dar butoanele de la geamuri dak sunt tot pe bord si pe spate intre scaune va fi varza...urat...cat despre portbagaj...loganu il are mai mare
    0 6
  • mihai2001
    O sa fie enervante
    Apropo de cei care vb de urcat bordurile. Cred ca e un comportament tipic SUV-stilor care se cocoata peste toat, doar asa sa se arate.

    O data cu Duster cred ca o sa vedem din ce in ce mai multe masini parcate in cele mai ciudate feluri si locuri.
    0 5
  • adrian
    Adevarul este
    Catre @adrian: nu sunt carcotas, sunt realist. Dacia este un produs prost si ieftin oricata imagine spoita i se va face sau oricati oameni o vor apara. Argumente de genul "se vinde", "si alte masini se strica".. etc. nu vor putea contribui la calitatea efectiva a produsului. Masina are un pret extraordinar si arata decent, nu iti este rusine cu ea pe ansamblu, dar repet este low-quality.

    Ideea de baza este ca Dacia ar trebui sa dovedeasca si calitate cu un pret pe masura, lucru care ar contribui major la brandul marcii. Daca ar scoate o masina mai scumpa dar calitativa care sa isi castige locul in piata si pe segmentul de calitate, nu doar prin pretul foarte mic eu as fi multumit. Clientii va avea in orice segment de pret in aceasta tara.
    1 4
  • fratesouuu
    fratele mai mare
    aceasta linie de disign a stat la baza lui duster

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Xterra
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru