VIDEO: Drifturi cu monopostul pe zapada, in Dubai

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.04.2009
Video-ul urmator se adreseaza celor care credeau ca nu vor vedea niciodata un monopost pe zapada si celor care credeau ca in Dubai nu ninge niciodata.
Imaginile urmatoare il au in prim-plan pe Nelson Piquet Jr., pilotul monopostului Renault R29 de Formula 1. Colegul lui Alonso face o scurta demonstratie de forta pe zapada la volanul monopostului francez. Scena se desfasoara in Dubai, unde arabii au improvizat o adevarata staiune de schi artificiala, in interiorul careia temperatura maxima ajunge doar pana la -1 Celsius. Motorul V8, care anima monopostul Renault, ofera pasionatilor o adevarata simfonie a cilindrilor.
via | Autoblog

Comentarii (18)

  • aviator
    ce prostie
    Ce prostie sinistra... De ce sa faci tampenia asta de demonstratie? De fapt ce a demonstrat?
    0 0
  • Flaviu C
    ING racing
    o-ncercat sa demonstreze ca cu banii poti sa faci orice...in opinia mea a oarecum eshuat......rezultat inevitabil....;))
    0 0
  • Marfa :)
    0 0
  • :))))
    Vaiiiii ce interesant...
    0 0
  • Spider
    teapa
    sa nu mai vb ca se aude a indoor...trecem peste asta...dar demonstratia in sine este o chestie de reclama "cu paini si hamburgeri izbiti in pereti" marca inregistrata renault....ce lipsiti de inteligenta.
    0 0
  • Este vorba de o pista de schi in interiorul celui mai mare Mall din dubai
    0 0
  • care DRIFT???
    "Drifturi cu monopostul pe zapada, in Dubai"
    Care drifuturi? caci ce am vazut nu se numeste nici pe departe drift.
    Voi sunteti totusi capapili sa intelegeti ca reprezentati un site de stiri auto cat de cat respectat?
    Cum puneti voi asa nume la asa o "stire".
    Rusiniiiica!!!
    0 0
  • Vam-pirelu
    copilasi de 13 ani
    Mai ... inteligentilor ... in Dubai nu ninge ... cum ati vrea sa fie zapada reala, ca sa tina zapada la -1 grad celsius cum ai vrea sa fie afara !!! unde is +20 de grade cand ii mai "frig" :))) Ce-i asa de greu de gandit? A e greu sa gandesti cand ai 13 anisori si nu stii macar romaneste corect.Mai mergeti la scoala si invatati sa cititi si sa scrieti pe romaneste, mai nou generatiile astea mai mici nu mai stiu nimic in afara de filme si muzica rap si hip hop.

    Moderatorul a pus si el chestia asta pentru ca i s-a parut interesanta, nu ca sa spuneti voi cum este el.

    Paste fericit!
    0 0
  • anonim
    commuri aiurea
    cred ca 90% din cei care au comentat aici nu s-au prins ca e redactorul a scris ca "in Dubai nu ninge niciodata" la figurat. pentru astia care comenteaza aiurea ca in titlu redactorul zice ca "in Dubai nu ninge niciodata" si mai jos articolul explica ca e vorba de zapada artificiala.....pai frate tot redactorul a scris si articolul deci cred ca stie ca e zapada artificiala si nu a nins in Dubai la propriu.
    0 0
  • LilShaq
    lol
    mircea, sau bogdan, cine e online acum, cat mai repede stergeti comentariile de mai sus ca e incredibil cati prosti va citesc newsletter-ul. in afara de ”anonim”. toti care au luat in ras articolul sunt incredibili...
    0 0
  • URAGANU
    drift ?
    Intr-adevar, am accesat acest articol pt Drifturi, nu pt o invarteala copilareasca. Probabil daca era o parte din show era mai spectaculos.
    0 0
  • pacaleli de drift-uri
    voi stiti cum trebuie sa arate un drift ?
    0 0
  • incredibil cata prostie emana unii pe aici, LilShaq are dreptate, ar trebui sa mai stergeti din comentarii, "eu" ala e un descreierat, probabil i-ati sters niste comentarii in trecut si acum incearca sa se dea rotund, pacat ca nu-l duce mintea =))
    0 0
  • o porcarie
    o MARE PORCARIE videoclipul acesta si STIREA,binentzeles.mai venitzi si voi cu noutatzi mai BUNE.pacat de masina,ca de drift nici sa mai vorbim.se vede ce un non profesionist la volan.acest nelson ar trebu sa mai invetze sa conduca.noroc cu "tasu"
    0 0
  • @eu
    daca taceai nu dovedeai ca esti lipsit de creier... mori in chinuri daca esti fraier =))
    0 0
  • copii
    ca de obicei...intr-adevar nimic impresionant, doar ca nici unul dintre noi nu am reusi sa intoarcem controlat masina aia, cu 50 de grade nici pe un asfalt uscat, dar pe zapada, fie ea si artificiala
    0 0
  • ce prostie ...
    mare prostie
    0 0
  • nici o prostie
    au facut driftturile pentru un pic de reclama si pentru a atrage sponsori de acolo unde criza nu e principala stire la televizor....
    masina aia nu e pentru drifturi, cum zicea unu... nu cred ca suntem in stare sa conducem pe drum drept o masina de aia sa nu mai vorbim de facut drifturi cu ea...
    poate dak ti-l arata pe sebastian leob ca face un drift vi se parea ceva fantastic...
    oricat de mare ar fii prostia... cuvintele cheie "monopost" "formula 1" "zapada" "dubai" au atras multi prosti, adik cititori... numa bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru