VIDEO: Iata cum este construit noul BMW X1 in Leipzig

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.09.2009
BMW ne prezinta patru clip-uri care surprind procesul de fabricatie al noului X1. Dupa cum stiti, productia lui BMW X1 a debutat luna aceasta la fabrica din Leipzig.

 

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Foarte interesant.
    6 3
  • Alexandru
    Superb
    Foarte fain. E interesant de observat partea robotizată a întregului proces dar și partea umana (cu muzica de la radio în fundal). Și cât de bine se îmbină piesele.
    6 2
  • Vizita la fabrica...
    Desi risc cu riscul de a fi putin off-topic, vreau sa spun ca am avut ocazia sa vizitez acum 2 saptamani fabrica AUDI din Ingolstadt, unde turul fabricii in engleza, cu durata de 2 ore, s-a desfasurat de-a lungul liniei de asamblare a modelului A3 (3usi si Sportback). Mi s-a parut foarte interesant sa vezi tot procesul pornind de la niste role imense de tabla si pana la momentul la care masina porneste pt prima oara si iese din hala de productie.
    Cum remarca si Alexandru mai sus forta de munca automatizata si cea umana merg "mana in mana" si se completeaza uluitor.
    Vizita in sine a fost o experienta unica pe care o recomand oricarui fan al lumii auto si nu numai, macar o data-n viata... la mine fiind pura intamplare sa fie fabrica Audi.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru