VIDEO: Noul Opel Insignia, primul clip de prezentare

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.04.2008
Primele informatii oficiale ale noului Opel Insignia au fost insotite si de un video de prezentare a sedanului.
Taguri: Insignia, Opel

Comentarii (3)

  • Super faina masina! Aduce pe undeva cu Lexus IS. Daca o sa aiba si un pret rezonabil, cu siguranta va avea un succes fenomenal! Bravo Opel!!!
    0 0
  • pt cdv
    bai romanule, daca te-as intalni fata in fata ti-as da vreo 3 nuci in frunte. Cum Dumnezeu vezi tu asemanare intre lexus IS si Insignia? Bai tu nu frecventezi forumu asta des, de multe ori au fost pusi la zid desteptii ca tine care tot vad asemanari intre Lezus IS si toate masinile din lume. Mai bine nu mai scrie niciodata ca provoci rascoale nationale.
    0 0
  • ptr unu
    Mai draga unule, tu ai dreptate, nu seamana cu IS-ul. Cand am scris prima data, nu vazusem decat clipul de prezentare al Insignei, care, nu stiu daca esti de acord cu mine, dar nu e prea clar. Dupa aceea, m-am uitat si la poze si am vazut mult mai bine liniile masinii. In fine, poate m-am pripit cand am avut prima interventie la stirea asta, dar chiar asa sa nu imi mai permiti sa mai scriu vreo data pe site-ul asta? Nu crezi ca esti un pic cam dur? Si apropo, intru destul de des pe forum. Hai sa traiesti!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru